Nová záplata - Update for HTC Touch Diamond2 Enhance the stability of SMS
http://www.htc.com/cz/SupportDownload.aspx?p_id=249&cat=0&dl_id=1013
This update for Touch Diamond2 amends the internal management of SMS functionality, and enhances SMS transmission stability.
This update is only applicable to ROM versions is between 2.51.xxx.x & 2.54.xxx.x
EDIT: opraven odkaz
This update for Touch Diamond2 amends the internal management of SMS functionality, and enhances SMS transmission stability.
This update is only applicable to ROM versions is between 2.51.xxx.x & 2.54.xxx.x
EDIT: opraven odkaz
Updatuje to HTC Messaging Clienta na verzi 1.5.2016.2424.. Aktualizuje včetně souborů jazyka (MUI). Nic víc tam podle mě není.
Po doinštalovaní tejto záplaty mi prestaly chodiť SMS správy a nedajú sa ani odoslať. Nievie niekto poradiť?
Mi se u toho ten telefon několikrát zasekl, potom se mi to povedlo nainstalovat z pamětovky... Zkus to nainstalovat znova, jinak asi HR :(
Tak nepozoruju žádnou změnu. Stále totální brzda. Kdyby raději umožnili tu pitomou aplikaci vypnout a používat standartní WM SMS. :( Tohle se fakt nedá. :(
to jde taky, řešilo se to tu už mockrát... akorát MMSky musíš mít přes nějákej jinej soft, ale všechno jinak funguje :))
Podle mě by to při troše snahy a štěstí šlo.. Stačí z tohoto udělat CAB a zkusit. Funguje mi to bez problémů na WVGA Sense 2.5.2016 (a předtím na 1920,2012...).
Taky si lidi docela chválí HTC Messaging Clienta ve verzi 1.8.xxxx. Údajně je rychlejší.
Taky si lidi docela chválí HTC Messaging Clienta ve verzi 1.8.xxxx. Údajně je rychlejší.
Zkus kouknout tady jak vypnout HTC Messaging:
[code]http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=631449[/code]
jak vyřešit ty MMSky sou tady
[code]https://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=35509[/code]
popřípadě zkus update na tu verzi 1.8, nemuselo by to bejt špatný ;)
Snad Ti to trochu pomůže
[code]http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=631449[/code]
jak vyřešit ty MMSky sou tady
[code]https://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=35509[/code]
popřípadě zkus update na tu verzi 1.8, nemuselo by to bejt špatný ;)
Snad Ti to trochu pomůže
Tak jsem stahl HTCSense_amarullzNoMessagingClient_1.50. Jen nevim co stim. Zkopirovat do systemu? Taky me stve tem HTC mesaqging klient co je v 6.5.
Tak jsem take pouzil update a sms funguji. Navic se mi vyresil problem s velikosti fontu sms. Viz https://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?fi=10&t=35814&s=&sbd=&. Jsem spokojen.
Jeste doplnim ze jsem si stahl tu opravu ze stranek HTC. Tam je velikost 11MB. Zkopiroval do zarizeni a nainstaloval. Zde uvedena verze je nejak mala. Nevim proc je rozdil ve velikosti souboru.
Jeste doplnim ze jsem si stahl tu opravu ze stranek HTC. Tam je velikost 11MB. Zkopiroval do zarizeni a nainstaloval. Zde uvedena verze je nejak mala. Nevim proc je rozdil ve velikosti souboru.
Potvrzuji funkčnost záplaty /i když zrychlení práce se zprávami není zas tak markantní/, upozorňuji na drobné úskalí při instalaci - před spuštěním instalace je nutno vypnout Sense /nastavení-dnes-položky-Windows default/ a opět spustit až po instalaci update /po restartu/; jinak dojde ke kolizím s ostatním softem /typicky CHT , oVis CoOkies Widget Extension.../. Tuhle důležitou "drobnost" totiž HTC jaksi opomělo při opisování z XDA fóra , odkud tato záplata pochází /jako ostatně většina sw oprav a úprav produktů této firmy - bohužel.../
Jen pro doplneni. Nic jsem nevypinal, ani Co0kie s Home Tab, ani Sense. Zadna chybova hlaska, instalace probehla korektne. Po ukonceni instalace nasledoval restart.
Já taky nevypínal ani Sense, ani Cookie HomeTab ale instalace se několikrát zasekla, než se povedla a trvalo to strašně dlouho. Nevím, zda to s tím má něco společného, ale aktuální verze Cookie HomeTab editoru v1.8.5 mi hází chybu hned ze startu services.exe s tím, jestli to má odesalat, neob ne...
Nemáte někdo stejný zkušenosti?
Nemáte někdo stejný zkušenosti?
Píšu o dva příspěvky výše..Upřesnění - původně jsem hotfix instalil bez vypnutí Sense , vše se zdálo být o.K. až do chvíle , kdy jsem zjistil , že přestal fungovat /přesně indikovat stav/ přepínač WIFI /oVi's/ a zmizela indikace WiFi v horní stavové liště. Tak jsem zapátral v paměti /před časem jsem zkoušel SMS klienta z XDA-mimochodem podezřele sedí číslo subverze i velikost souboru s hotfixem HTC- sekce HD2- , kde na problémy s kolizemi SENSE nadstaveb upozorňovali a doporučovali vypnutí SENSE před instalací../, vrátil jsem se k předchozí záloze /provádím automatickou denně/ , vypl Sense , nainstalil hotfix , zapl Sense a vše je naprosto v pořádku.. Proto jsem si dovolil na toto úskalí upozornit, že...
A pro MATT cze - tutéž chybu /plus nemožnost odesílat MMS / mi to házelo při testování původní HD2 verze - viz výše/, proto jsem ji odinstaloval..Ale mezitím jsem čistil registry SKTools , takže chyba mohla být i jinde.Fakt je, že s ofiko hotfixem mi to teď funguje naprosto v pořádku...
A pro MATT cze - tutéž chybu /plus nemožnost odesílat MMS / mi to házelo při testování původní HD2 verze - viz výše/, proto jsem ji odinstaloval..Ale mezitím jsem čistil registry SKTools , takže chyba mohla být i jinde.Fakt je, že s ofiko hotfixem mi to teď funguje naprosto v pořádku...
aha, no já tam dával z webu HTC, a jedinej problém sem měl s tou instalací, že se to zaseklo... a s wifi sem nepozoroval nic, i když jí pravda moc nepoužívám, kouknu a dám vědet :)
Edit 14:57:
tak se mi zdá vše v pořádku :) (používám i cab aby zustala wifi zaplá i v režimu spánku a zdá se to být funkční :))
Edit 14:57:
tak se mi zdá vše v pořádku :) (používám i cab aby zustala wifi zaplá i v režimu spánku a zdá se to být funkční :))
Osobně si myslím , že symptomy problémů mohou být různé , protože máme každý jinak instalovanou mašinu. Na tvém místě bych zkusil návrat k funkční záloze a instalaci hotfixu bez Sense /varianta přeinstalace CHT se mi jeví riskantnější/ - mnoho štěstí..
no já sem několikrtá odinstaloval a nainstaloval Cookie HomeTab Editor se všemi součástmi, dosáhl jsem jenom toho, že jsem se zděsil jak hrozně to vypadá bez toho a že sem to musel nastaovat znova protože sem si (já idiot) nezálohoval nastavení :D Nicméně i po reinstalaci to dělá stejně... Elegantní "řešení" je vypnout zprávy o chybách :D:D