Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 46

Téma: Android a HD2

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Pouzivam oficialni ROM v 1.77 a mel bych dotaz.
    1. kdyz chci nahrat Radio tak musim tel odemkonout tak to udelam pomocí HSPL návod zde :
    Kód:
    http://wmmania.cz/clanky/navody/hd2-hspl-2/
    2.poté tam nahraji jiné Radio tak bych zvolil toto: 2.15.50.14 - Nová RadioROM pocházející z oficiální WWE ROM ROM 3.14.492.2.

    Otázka zní při odemikání pomocí HSPL jakou mám vybrat verzi HSPL jak je v návodu v kroku 5 aby mi v pořádku fungoval oficiální wm a zda s touto verzí radia bude vše v naprostém pořádku... děkuji za odpověd
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    125

    Existuje už i novější HSPL3: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=6891358&postcount=1893
    Jinak já zvolil nejvyšší verzi HSPL, jelikož taky používám nejnovější RADIO rom a i WM mám nějaký hodně nový neoficiální build.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    a já když mám ofic rom tu 1.77 pro t-mobile tak mi pojede v pohode..??? když tam dam to HSPL nejnovější a i radio
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    125

    Já nemám T-mobile, ale verzi z volného prodeje, ale na XDA se T-mobile objevuje často, takže to zřejmě dost lidí používá (Androida myslím), takže to podle mě bude bez problému, ale zaručovat se ti za to nebudu ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    219

    Na XDA se mysli T-mobile, ale americky! ptz jeho verze HD2 je krapet jina. A ostatni jsou stejny, takze zadny problem urcite mit nebudete.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    125

    Včera se konečně povedlo zdá se odstranit problém se zamazáváním při rychlejším pohybu zařízení. A já dnes aktualizoval spousta sekcí na mém mini webu o HD2.

    Zase se u mě ale objevila nová chyba (patrně od Hastarin 8.X kernelu). Stane se to, že process smd_tty začne skoro na 100% vytěžovat CPU a musí se restartovat :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    tak včera jsem provedl HSPL nahodil nejnovější rom a dal tam androjd, jsem sním 100% spokojen az na jendu maličkost, kdyz ho zamknu a následne ho chci odemknout tak musím chvíli čekat než se displej rozsvítí cca 3 sekundy... nevíte jak to udelat aby to bylo hned..?? děkuji

    jedná se o tuto verzi:
    Kód:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=859817
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    3

    Tak uz je to tu-plnohodnotný Android,,proste parada.Vice zde: http://wmmania.cz/clanky/navody/jak-...id-do-htc-hd2/
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    130

    Udělal jsem dle návodu WmMania a vše chodí supr, jen jsem musel použít Notebook s WinXP. Visty si neporadily s instalaci ovladače USB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od HelaPC
    Udělal jsem dle návodu WmMania a vše chodí supr, jen jsem musel použít Notebook s WinXP. Visty si neporadily s instalaci ovladače USB.
    Instaloval jsem to z WIN7 a bez problemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    autobus_ce4you
    Guest

    Dobry den ,naistaloval som plnohodnotný Android a pri telefonovani sa my stava ze hlas znie ako robot .Ako to odstranim? dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    4

    Na roboti zvuk mi pomohlo jeste jednou nahrat SPL, sice mi to ukazovalo 2,08, ale potom co jsem to prehral mam zvuk normalni. A nasel sem ruzny android romky pro HD2 na http://android.hd2roms.com/
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    28

    Citace Původně odesláno od autobus
    Dobry den ,naistaloval som plnohodnotný Android a pri telefonovani sa my stava ze hlas znie ako robot .Ako to odstranim? dik
    vytoc cislo,zapni hlasity odposlech a po par vterinach zaves.vyzkouseno,funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    17

    Asi jsem úplný tupoun, ale ani podle odkazu v úvodu tohoto vlákna nejsem schopen najít funkční odkaz na stažení haret.exe. Než WM na svém HD2 definitivně opustím, rád bych si Androida vyzkoušel jako dualboot. Nemohl byste mi ho někdo nasdílet nebo poslat odkaz?
    Díky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj.
    Hodil jsem si také android do telefonu, ale mám problém s tím, že velmi špatně slyším toho s kým telefonuji. I přes to, že mám hlasitost na maximum, je hovor velmi tichý. Nevíte někdo jak tohle opravit? Jak jsem někde venku, tak nemusím hovor ani zvedat, vím že toho kdo mi volá neuslyším.
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Android
    Od rriha v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 01-12-2010, 12:34
  2. Android vs. WM
    Od lubos.rimal_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-04-2010, 07:08
  3. Android na TP2
    Od Bobanovicz_ce4you v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-02-2010, 14:59
  4. Android 2.0 do HTC HD
    Od nwagner v sekci Touch HD
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-12-2009, 09:39
  5. OS Android
    Od gymko v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 06-12-2007, 11:32