neohlaseni mms
poradite prosim? nedozvim se, ze mi prisla mms. myslim, ze to po nejakem experimentovani s ruznymi shelly a cookietaby nekam zmizelo a po hardresetu, ktery jsem musel ucicnit, protoze telefon zcela kleknul, se uz neobejvilo.diky
Pane doktore, vy jste se v tom zase vrtal, co?
No, dle toho, co píšeš, by asi bylo nejrozumnější a nejrychlejší udělat hard reset a pak čistou instalaci.
Samozřejmě před tím vyexportovat nastavení funkčních programů, ruční zazálohování dat a synchronizace PIM.
No, dle toho, co píšeš, by asi bylo nejrozumnější a nejrychlejší udělat hard reset a pak čistou instalaci.
Samozřejmě před tím vyexportovat nastavení funkčních programů, ruční zazálohování dat a synchronizace PIM.
No ja mam pocit ze pise ze udelal Hard Reset a notofikace na prichozi MMS mu stale nefunguji. Otazkou je jestli po hard resetu delal ci nedelal nejakou obnovu dat ze zalohy.
hard reset opravdu byl, cetli jste spravne, az na vyjimky :) ale asi jsem taky po resetu neb nikde nevidim, kde se vubec ta oznameni daji nastavit, vim, kde sms, dokonce i selhani odeslani mms, ale prijeti mms bohuzel. phone je po ciste instalaci. dekuji
Mám HTC HD2 s ROM 1.66 a musím konstatovat, že i v mém Leoškovi chybí možnost nastavení zvuku na došlou MMS. Lze nastavit pouze novou zprávu (pošta mailová) a nová zpráva SMS. V mém druhém přístroji HTC Touch HD přitom bez problému mohu nastavit i došlou MMS. Leošek je v tomto směru 2 kroky vzad. Nevím, zda je to chyba počeštění či ROM, ale nastavení SMS na HD2 ROM 1,66 skutečně chybí.