Orig. stojanek na HTC Touch Pro 2
Jsem majitelem HTC TP2 neco kolem mesice a strasne me u PC stvalo porad koukat na rovny stul kde mam mobil polozeny. Proto jsem se rozhodnul zhotovit orginalni stojanek ktery me nestal ani KORUNU, jen trochu sikovnosti, kus kartonu z krabice a zbytek tapety :)
Nechtel jsem kupovat drahe stojanky kdyz tenhle je zadarmo...
Pridavam par obrazku:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Byl bych rad kdyby ste se taky nekdo pochlubil necim takovym...
Nechtel jsem kupovat drahe stojanky kdyz tenhle je zadarmo...
Pridavam par obrazku:
Byl bych rad kdyby ste se taky nekdo pochlubil necim takovym...
Pekne a myslim ze i ohleduplnejsi k telefonu nez drzaky dostupne v sunnysoftu (vzdycky mam trochu strach kdyz vidim jak se to zaklinuje mezi display a klavesnici)....
Je to trochu OT, ale vzpominam vzdycky na tuhle fotku:
Nejaky sikula si vyrobil dock z krabice od telefonu :) Je fakt ze ta od diamonda k tomu primo vyzyvala, jinak jsou i jine varianty ale nechci to tu zanaset, kdyztak Google: DIY craddle HTC
Je to trochu OT, ale vzpominam vzdycky na tuhle fotku:
Nejaky sikula si vyrobil dock z krabice od telefonu :) Je fakt ze ta od diamonda k tomu primo vyzyvala, jinak jsou i jine varianty ale nechci to tu zanaset, kdyztak Google: DIY craddle HTC
diky za kladne komentare :)
Prave fotkou nad mym prispevkem jsem se nechal trosku inspirovat, ale moc se mi to nelibilo, takovej ctverec, no kazdej ma na to jiny pohled...
Prave fotkou nad mym prispevkem jsem se nechal trosku inspirovat, ale moc se mi to nelibilo, takovej ctverec, no kazdej ma na to jiny pohled...
Pridavam jedno moje riesenie:
Je univerzalne... ja ho uz pouzivam od cias SDA-cka, cez E-TEN, az po dnesne HTC TP2. Niet nic jednoduchsie, ako si prisposobit rozmer aj priestor pre konektor... Dokonca aj sklon je plne variabilny (samozrejme su iste limity vzhladom na stabilitu celeho "kompletu" ;) )
Je univerzalne... ja ho uz pouzivam od cias SDA-cka, cez E-TEN, az po dnesne HTC TP2. Niet nic jednoduchsie, ako si prisposobit rozmer aj priestor pre konektor... Dokonca aj sklon je plne variabilny (samozrejme su iste limity vzhladom na stabilitu celeho "kompletu" ;) )
Hmm tak ta dratenka se mi fakt libi! :-) Je to povedeny postapo design :)
Konektor pripojujes rucne? Nebo vzdy ten ktery zrovna potrebujes nejakym zpusobem pridelas tak aby sel telefon usadit jednou rukou?
Konektor pripojujes rucne? Nebo vzdy ten ktery zrovna potrebujes nejakym zpusobem pridelas tak aby sel telefon usadit jednou rukou?
Konektor pripajam rucne... Oni tie USB idu dost "ztuha" takze pri "hmotnotnosti" konstrukcie, by to jednou rukou aj tak velmi neslo...
No HTC TP2 ma vyhodu, ze konektor je v centralnej casti spodnej hrany... takze kabel vedie centralnou castou a nie je problem aj rychlo prijat hovor, bez odpojenia... Zdvihnutim telefonu, skratka cely "stojan" sklzne po kabliku :-)
Nie je to nic elegantne do manazerskej kancelarie, ale na stol programatora maximalne funkcne :-)
No HTC TP2 ma vyhodu, ze konektor je v centralnej casti spodnej hrany... takze kabel vedie centralnou castou a nie je problem aj rychlo prijat hovor, bez odpojenia... Zdvihnutim telefonu, skratka cely "stojan" sklzne po kabliku :-)
Nie je to nic elegantne do manazerskej kancelarie, ale na stol programatora maximalne funkcne :-)