Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: HTC Touch Pro2 - WM 6.5 s HTC Sense - problém probuzení

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    3

    Zdravím.
    Dostal jsem telefon ze servisu, nefunkční dotykový displej (olejové skvrny), minulý týden ve čtvrtek. V telefonu jsem měl WM 6.1 s Touch FLO 3D, následně mi ho vrátili ze servisu s WM 6.5 a HTC Sense. Mám ale jeden problém. Od čtvrtka do dneška jsem musel použít HW reset snad 30krát. Telefon se zasekne a na nic nereaguje. Pokud si však na své číslo zavolám z jiného telefonu, nejeví se jako vypnutý, na lince slyším vyzvánění, ale telefon sám na to nijak nereaguje. Nelze ho ani probudit "vypínacím" tlačítkem, pomůže jen HW reset. Pokud však telefonu zakáži přechod do úsporného režimu a vypínání displeje, nezasekne se "nikdy". Nemáte někdo podobnou zkušenost či nějaký nápad, jak tento problém vyřešit? Nejraději bych ho donesl do servisu znovu, ale představa že budu zase bez HTC mne přímo děsí.

    Děkuji za jakékoliv nápady a postřehy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    Klasicka zkusenost s WM 6.5 ... nekdy to dela, nekdy ne a nikdo nevi cim to je. Me se to stava, kdyz zapnu sync s Exchange. Driv se mi to stavalo i na neoficialnich ROM ... tezko rict proc ... byl to vicemene flash od flashe. Nekde jsem cet, ze o tom HTC vi, ale co se bude dit dal je otazka.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    3

    Takže nejlepší řešení je asi stáhnout např. zde http://sunnysoft.cz/htc/ ROMku 6.1, že? Je originální, záruka nebude ztracena.

    Na webu HTC http://www.htc.com/cz/SupportViewNew...53&news_id=666 - ROM Version znamená, co je za verzi ROMky ta aktualizace, nebo jaká je požadovaná v telefonu pro provedení aktualizace? Protože já mám v telefonu Datum ROM: 02/04/2010, a verzi 2.07.401.1, a je mi s podivem, že by datum vydání na webu HTC 2010-06-04 bylo o takovou dobu pozadu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    199

    S podivem ti to být nemusí , cz mutace webu HTC je skutečně tak "rychlá" - verze 2.07.401.1 byla na HTCEurope zveřejněna 18.3.2010 a na webu HTCCz až teď . Stejně tak romka 2.53.479.3 pro moji D2 -stejná data...
    BTW - Rom s WM6.1 hledej spíše na xda , nebo tady ,případně na HTC Euro , SS už tam má verzi WM 6.5....Pro upřesnění - ROM 1.19.xxx.x je s WM 6.1 , 1.86.xxx.x je WM6.5 /ze 14.10.2009/ se SENSE 1gen. a 2.07.xxx.x je s WM6.5 a SENSE 2 gen. /S2/, pro náš region /WWE Eastern Europe & PanEurope / jsou validní verze X.XX.401.X ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    3

    Moje zkušenost je zatím taková, že pokud mám na displeji velké hodiny a telefon uspím, pak ho občas neprobudím jinak než přes HW reset. Pokud mám hodiny malé, a tím více rychlých ikon, tak je vše zatím OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    17

    Zdravím, možno iba stresujem, ale viete niekto dôvod prečo z anglickej verzie webu htc mi na základe SN nedovolí ROM 2.07.401.1 stiahnuť a z českého áno?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Je to proto ze mas telefon z distribuce pro EasternEurope, a na anglickem webu jsou romky pro western europe.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    117

    Hlasim ze ten vytuh telefonu taky obcas pozoruju.

    Probiha to absolutne nelogicky, najednou se mi stane ze musim 3x za sebou pouzit reset pod krytem (pri kazdem pokusu o probuzeni telefonu) a pak zas treba 2dny nic.

    Az budou nejake zpravy a zlepseni tak dejte vedet pls.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    17

    Ale zásadný rozdiel v nich asi nebude predpokladám...?
    V každom prípade som sa po víkende vrátil k starej 1.86..... lebo Touch Sense 2.5 úplná katastrofa a žere pamäť tak, že nebolo možné ani mať spustené 3 aplikácie súčasne a to, že mi nezvoní občas budík prežijem. :-)

    Inak vrelo túto ROM odporúčam, nemrzne, je stabilná a niekedy si hodím soft reset už len z nejakej povinnosti...:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    117

    Je to udesne, nema nekdo informace o reseni tohoto problemu? Telefon je vlastne diky tomuhle temer nepouzitelny. Pokud se neprijde na to co s tim, tak se zase vratim k ofiko romce se sence 2.1 ale vubec se mi to nelibi.

    Sence 2.5 doplnene o cookie mi problemy v rychlosti nedela a ovlada se to opravdu uzasne.:-(

    Bohuzel to ze se mi telefon ozve kdyz mi nekdo vola a ze ho nemusim otevirat 3x denne kvuli soft resetu je priorita :-(

    Kdyby někdo věděl o stabilní Romce, která má sence 2.5 (nebo na ni lze navařit jinak cookie home tab) tak budu vděčný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    117

    Zdravím, tak jsem nějak hledal na XDA a podobně a zkusil zakázat 3G připojení, jak tam doporučují. Zdá se totiž že StandbyOfDeath se objevuje při přechodu mezi jednotlivými BTS (všichni tvrdí že při přepínání mezi 2G a 3G připojením). Uvidíme co to udělá, chvilku bych to přežil než se rozmůže 3G u Vodafone pořádně.
    Také jsem někde četl zmínku, že má vyjít nějaký patch který to napravuje. Opravdu mě totiž trápí představa přechodu na starší verzi. I když používám cookie home tab, tak žádné zas tak hrozné zpomalení nepozoruji.

    Ale to SOD je fakt nevkusné. Ideální by bylo kdyby HTC vypustila novou, pořádně odladěnou ROM.

    Mimochodem, vysvětlí mi někdo jak je možné že po dobře fungující WM 6.5 Romce najednou HTC vypustí Romku která dělá tohle? Tomu se říká fakt ostuda :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    244

    Poslední týden mne trápí podobné problémy. Dospel jsem do stavu, kdy byl telefon cca 3 dny nepoužitelný, měl jsem za to, že odešla dotyková vrstva displeje či podobně, telefon prostě nereagoval na dotyky, pouze tlačítka.

    Zkoušel jsem reflash oficiální Sense 2.5 ROM - nepomohlo

    Po třech dnech jsem PDA (připravený již na odeslání do servisu) náhodou zapnul a ejhle začalo fungovat. Podotýkám, že s oficiální ROM 1.86 se Sense 2.1.

    Nicméně pořád občas dojde k zamrznutí tzn., že musím čekat i 5 minut než telefon dokončí akci či začne reagovat na dotyky. Mám podezření právě na HSPDA modul, protože je to doprovázeno tím, že telefon se občas nepřipojí do internetu, ikdyž vše indikuje, že připojen je či prostě nesynchronizuje s Exchange. Navíc v kanceláři, kde jsem měl vždy stabilní HSPDA připojení nyní indikuje pouze Edge.

    Máte někdo podobné zkušenosti?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    117

    Takovehle problemy bohuzel neznam, moje problemy (alespon zatim) zdaji se byt vyreseny reflashnutím oficialni ROM Sence 2.5. Vynechal jsem ale cestinu a vylepseni home screen. Zatim se telefon zda byt celkem kvalitni.

    Jediny problem zaznamenal s HTC Messaging. Na ten jsem aplikoval hotfix od HTC, obcas, kdyz vysunu klavesnici pri otevrene software klavesnici, tak zarizeni vytuhne, ale to neni nijak casto a hlavne to resi celkem schudne soft reset, protoze to ze zarizeni vytuhlo rovnou vidim (ne jako u predchoziho problemu kdy ztuhlo v kapse :-/
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    tacc_ce4you
    Guest

    Také jsem s tím měl dost velký problém. Telefon zamrzal. Dávám to za vinu aplikaci: Co0kie's Home Tab v1.8.5. Po hard resetu se mi zatím nestalo, že by se telefon uspal a už neprobudil. Bohužel se ovšem musím smířit s tím, že budu mít ten základní vzhled s pár ikonama a hlavně nezobrazením dat v poli kalednáře (zůstává pouze nápis kalendář...) což mě hodně štvě
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    117

    Jo, taky jsem to vyresil pouzitim ofiko romky a neinstalaci CHT. No, co se da delat no. Aspon je telefon spolehlivej.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. GPS v HTC Touch Pro2
    Od jip123 v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-10-2009, 13:12
  2. Rucne spustanie Touch Flo 3D v Touch Pro2
    Od Bobob v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-06-2009, 21:40
  3. iGo na Touch Pro2
    Od dvsole_ce4you v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-06-2009, 15:01
  4. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-11-2008, 20:06