Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: help mda compact4

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    10

    zdravim.blbol mi moj mda compact 4 tak ze sa stlacali blbosti sami o sebe na displeji. ale reagoval na vsetko. urobil som hard reset. a teraz sa neviem dostat cez zarovnanie. klikal ako klikam a vzdy opozdene reakcie a vzdy sa mi nahodi znovu zazovnanie. stale dookola. pomozte mi nejako.
    vdaka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    111

    MTTY by mali pomost
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    10

    ok idme skusit. pripadne este nejake navrhy.
    preco to pride vzdy v tu najnevhodnejsiu dobu???
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    111

    to neviem aj mne sa stalo ze mi zacal Diamond blbnut samovolne HR same chyby ze nemoze najst subory a tak... ale MTTY pomohli
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    10

    tak spravil som to a vypisalo mi toto
    Cmd>task 29
    Format BINFS start
    Fill RSVD information for block 288 to 321
    CE start sector=0x14, total sector of CE and TFAT=0x14
    CE start start block=321, total block=1727
    ERASE block 98 FAIL !!!
    ERASE block 608 FAIL !!!
    Write 0xFF start page=0x5040, total page=0x1AFC0
    Format BINFS end
    mam byt spokojni alebo nie. osm stoho jelen.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    111

    v tom navode tu na fore je napisane ze tie chyby to moze pisat ze to nevadi tak nemalo by to vadit uz len nahraj rom a po nahrani urob HR
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    10

    hmm nic nedostal som sa zase cez zarovnanie. sakra:
    co stym??
    stale dookola to zarovnanei urobim to a eate raz a este raz a znovu. sakris. toto sami stalo ekd osm tam nahodil 6.5 ale ked som spet nahodil erziku tak to slo
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    10

    ak by niekoho napadlo nieco tak poradte rad to vyskusam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    10

    mno ako zazrakom som sa dostal cez to uzasne zarovnanie obrazovky neviem ci pomohlo to 5 hodinove vytiahnutie baterky alebo zazrak. vdaka
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    10

    jasam predcastne sakra. dal som novu rom a nejde to opet a zase
    Odpovídat lze po přihlášení