office 2010,nelze spustit excel
po update na office 2010 mám problém s excelem.Neotevře nový ani nespustí starší uložené. Musel jsem ho odinstalovat a fungovat na starší vestavěné verzi. Vždy se zobrazila chyba při otevření...Nevíte někdo čím to je?
A jak ta chyba vypadala? Na Pro2 mám Excel 2010 a funguje, ale nemám tam oficiální ROM. Máte dostatek volné paměti RAM?
ještě jsem jednou zkoušel-paměť mám 83MB, tabulka při otevírání souboru...došlo k chybě.Nic víc.Kdyby nešly otevřít stávající soubory, snad by mohlo jít o nějakou nekompatibilitu, ale on nelze otevřít ani nový. Dík za Váš čas
Nemáš náhodou CZ ROM a ENG Office nebo naopak?
Měl jsem přesně stejnou věc jednou na HDčku. Měl jsem ENG ROM a pak jsem použil lokalizační balíček a CZ verze Office 2010 mi nefungovala (stejná, hloupá chyba)
Měl jsem přesně stejnou věc jednou na HDčku. Měl jsem ENG ROM a pak jsem použil lokalizační balíček a CZ verze Office 2010 mi nefungovala (stejná, hloupá chyba)
Pokud používáš lokalizovaný systém, tak vypni buď celou lokalizaci anebo pouze lokalizaci Office Mobile. Problém je způsobený novou verzí knihovny.
Lokalizace pouze Office Mobile se vypíná přes: Nastavení->Nabídka->Nastavení->Systém->Sunnysoft InterWrite->Informace o verzi->označit vybraný Soubor překladu - v tomto konkrétním případu je to soubor officeres.dll->stisknout tlačítko Deaktivovat->poté je u tohoto souboru překladu červený křížek, zvolit->OK->OK->Na vyžádání resetu dát Ano. Po restartu by to mělo být OK.
Lokalizace pouze Office Mobile se vypíná přes: Nastavení->Nabídka->Nastavení->Systém->Sunnysoft InterWrite->Informace o verzi->označit vybraný Soubor překladu - v tomto konkrétním případu je to soubor officeres.dll->stisknout tlačítko Deaktivovat->poté je u tohoto souboru překladu červený křížek, zvolit->OK->OK->Na vyžádání resetu dát Ano. Po restartu by to mělo být OK.