Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 31

Téma: program na zástupce na plochu, náhrada za Quicklink e-tenu

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    98

    zdravím, vubec nevím, jak mám zformulovat dotaz do googlu, takže poprosím o nějaký tip na program. na e-tenu jsem miloval a používal program Quicklink setting, který umožnoval na homescreen vložit zástupce programu a funkcí, aby byly rychle po ruce.

    ted mám HTC, ten Quicklink se odmítá nainstalovat a já hledám ekvivalent za něj. prostě vytvoření zástupců na ploše na programy a nastavení funkcí v systemu.

    potřebuju, abych si mohl zvolit zástupce na kde co, stejně jako to umožnoval e-ten.

    v e-tenu to vypadalo nějak takto: ta velká tlačítla uprostřed - dole


    děkuji za tipy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    A co máš za HTC ?
    Máš tam rozhraní HTC Sense ne? Tak si můžeš nastavit zástupce (až 65) přímo v QuickLinks.
    Pokud se ti to nelíbí, tak vypni celé rozraní Sense a máš klasickou Today obrazovku jako na e-tenu.
    Ale i s HTC Sense se dá používat klasická Today obrazovka - přes program např. Second Today.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    98

    Sense jsem vypnul, to se prostě nedá to používat. mám klasický vzhled. mám htc touch pro2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Tak když klasika, tak to ti musí ten prográmek fungovat...
    Pokud ne, tak asi nezvládá WM 6.5, zkus se podívat na webu autora jestli není novější verze pro WM 6.5.
    tyhle věci umí třeba SPB Mobille Shell nebo SPB Pocket Plus, i když posledně jmenovaný moc nějak extra nejede na WM 6.5. Já to jednou zkoušel,
    zdnálivě fungovalo, ale něco tam nejelo, už nevím ale co
    Nebo pak ještě programy typu WisBar, které to umí taky.... možností je celkem dost, jak dostat zástupce na ToDay
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    98

    ano, v HTC je WM6,5. ne nechce se naisnstalovat. web autora zádný není. prostě to je program, který byl součástí přímo e-tenu. výrobce je E-ten. tot vše.

    sháním prostě nějakou konkurenci třetích stran. před půl rokem jsem něco viděl, ale nezapamatoval. SPB MOBILE SHEEL nechci!!!

    SPB pocket plus se podívám, co t je.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    98

    věřím, že SPBMOBILE PLUS nabízí kdejaké užotečné funkce, ale vše já nevyužiji + neni freeware. ne že bych si s tím neporadil, ...

    ale já si vystačím s základním vzhledem WM + zástupci na plose + ALTTAB + task manager někde po ruce a víc nepotřebuju a do Start ani nelezu pak už.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Ten Pocket Plus tam asi nedávej... na 6.5kách nic moc a má spoustu věcí, které jak píšeš ti budou k ničemu.
    A co Resco Contact Manager (není free) ale má možnost krom pluginů pro hovory taky přidat zástupce pro jakýkoli program a dá ho na ToDay.
    Možná by to mohlo něco pořešit ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Ještě by se mohl líbit iLuncher funguje i pod WM 6.5
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    98

    hm, free není ale asi vyzkouším zítra. děkuji za ochotu. já kdybych vědětl, jak to správně napsart do googlu (shortcuts windows mobile homescreen nic nenacházím relevatního.) a ručně prohledávat katalogy nelze.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    357

    Ahoj, vyzkoušej Easy Today Launcher. Měl by na 99% fungovat a podle mě je to přesně to, co hledáš a je to free.
    A kdybys ještě do googlu chtěl hledat další prográmky tak bych volila spojení "today launcher pocket pc, nebo windows mobile". Ale nezkoušela jsem, co to vyhledá.

    PS: A pokud jsi ten audis, kterého znám z jiného fóra tak gratulace k výměně e-tenu..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    98

    jo, jsem to já, děkuji! ještě jsem se ani jednou nenaštval, vše tak nějak funguje, jen občas dětinská blbost nefunguje, ale nic závažného (např. nelze vypnout automatická hlasitost > zvolím disable a ono nic, stále aktivované.

    ty programky vyzouším, děkuji za tipy.

    a něco jednoduchého k přemapování levé kontextové klavesy na today? CALENDAR tam fakt nepotřebuju.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    98

    easy today laucher nepoužitelné. pro zvolení zástupců to po mě chce, abych tomu zadal cestu. mno, to bych taky mohl dělat celé odpoledne. to je nepoužitelné.

    potřebuju klikací seznam, kde zaklikám, co se má zobrazit na today, jako to měl Quicklink.

    neví někdo o něčem?

    edit:
    googloju dle rady a nic. jdu na ty placeny.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    98

    hotovo. pomocí programu iLauncher jsem vytvořil nějaký ekvivalent Quicklinku. děkuji za rady! díky tomsoft. Resco contakt manager byl na mě moc složitý a rozsáhlý.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    76

    Já už nějakou dobu používám Easy Today Launcher, ale nikdy jsem nikde žádnou cestu nezadával. Přidám si položku Launcheru na Today, přidržím na něm stylus, otevře se okno Launcheru, klepnu na tlačítko "Add", načte se seznam aplikací a postupně si přidám jednotlivé aplikace jejichž zástupce chci mít na Today. Ještě dole v "Change item name" jim přiřadím vlastní název jaký chci a hotovo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    98

    aha. už chápu. děkuji. zkusím oba dva. iluncher i ten easy... tak díky a hezkou neděli!
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. sehnat Quicklink a Scenario
    Od audis v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 10-07-2008, 17:00
  2. Quicklink - mizeni ikonek
    Od sep_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 15-08-2007, 05:28
  3. Umístění zástupce na plochu (Dnes)
    Od Nicolas_ce4you v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-06-2007, 09:13
  4. Jak dostat zastupce Dynavix na plochu?
    Od pslany v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 06-06-2006, 22:23
  5. Zástupce na plochu
    Od elo v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-04-2006, 18:57