![Elektrická Tesla Semi ujede za den až 1700 km, přijde i do Evropy 8660/tesla-semi-50.webp](elektricka-tesla-semi-ujede-za-den-az-1700-km-prijde-i-do-evropy/8660/img/tesla-semi-50.webp)
Garmin-Asus nüvifone M10 - Nezvoní vyzvánění příchozího hovoru
Mám M10 asi týden a včera se mi objevila "závada" příchozí hovor nezvoní, i když je vše nastaveno - profil-normální, vyzváněcí ton i typ vyzvánění, hlasitost je na max., povolit zvuky vše zaškrtnuté. Oznámení SMS zvoní normálně. Asi to s tím nesouvisí, ale stalo se mi to někdy potom, co jsem si poslal přes bluetooth jednu melodii a přiřadil ji ke kontaktu. Zkoušel jsem ji pak v průzkumníkovi odstranit, ale nejde to - potíže s odstraňováním souboru. Zkoušel jsem i reset, nic se nezměnilo. Máte s tím někdo zkušenosti? Díky
Nemusíš zajládat nové vlákno, když tady obecná diskuze k M10 je.
Ale nechal jsem to tak, jen jsem upravil název vlákna, aby to ladilo :)
Zkus odstranit ten kontakt ...
A nastavit třeba jiný zvuk pro vyzvánění jsi zkoušel?
Nastavuj jen zvuky, které jsou ve složce Windows nebo Dokumenty\Vyzvánění\.
Ten soubor se zvukem je co za formát (WAV, MP3) ?
Hraje samostatně, když ho jen tak spustíš ?
Ale nechal jsem to tak, jen jsem upravil název vlákna, aby to ladilo :)
Zkus odstranit ten kontakt ...
A nastavit třeba jiný zvuk pro vyzvánění jsi zkoušel?
Nastavuj jen zvuky, které jsou ve složce Windows nebo Dokumenty\Vyzvánění\.
Ten soubor se zvukem je co za formát (WAV, MP3) ?
Hraje samostatně, když ho jen tak spustíš ?
Nějak jsem nemohl najít jak se do stávajícího fora, hlásit:-))
Dík, kontakt jsem odstranil, zkoušel jsem i různé zvuky z "vyzvánění". Ten soubor je v Mp3 a samostatně to hraje. Zkoušel jsem kde co, ale zatím marně...
Dík, kontakt jsem odstranil, zkoušel jsem i různé zvuky z "vyzvánění". Ten soubor je v Mp3 a samostatně to hraje. Zkoušel jsem kde co, ale zatím marně...
osobně bych udělal HR. Než se s tím takhle sr*t. Pokud nehraje ani v tom nastavení zvuků žádný (jakýkoli i výchozí zvuk) pro příchozí hovor, tak bych to nezkoumal. Pokud jiné zvuky hrají, HW problém se vylučuje (teda snad), ale jediné co zabere je HR.
To si děláš srandu? Jak na HR
Dík moc, v návodu přímo v přístroji jsem to marně hledal, nevěděl jsem, že to tu proběhlo. UŽ TO FUNGUJE.
Tak to je dobrá zpráva ... :yes:
Tuto debatu zamykám a pokud chceš, máš zájem, můžeš se přidat k debatě o tomto zařízení v této diskuzi nebo kdekoli jinde :)
Tuto debatu zamykám a pokud chceš, máš zájem, můžeš se přidat k debatě o tomto zařízení v této diskuzi nebo kdekoli jinde :)