Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Funguje nějaké přetaktování?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Zdravím, již jste někdo zkoušel nějaké přetaktování? Něco co by fungovalo? Něco jako byl třeba baterymonitor na starší Omapy co dokázal taktovat dle zatížení propcesoru?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Včera jsem měl možnost vyzkoušet Androida na TP2 a s novou verzí Androida pro TP2 přišla i možnost při spouštěni A nastavit zda má jet systém na přetaktovaném procesoru údajně 700mHz, či nikoli.

    Zkoušel jsem to bez i s, a rozdíl v rychlosti tam je. Tak jako to že to nejde i klasicky pod W když někdo je schopen tohle udělat na A.

    Fakt někdo nevíte jak na to?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    jedu na 710 Mhz stabilne ...

    Pouziva se na to tohle: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=725290
    Ja pouzil toto: http://forum.xda-developers.com/show...84#post7463284
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Díky moc už to testuju, zatím se mi zdá víc ten co taktuje v závislosti na zátěži procíku, měl sem něco podobného na MDACII a bylo to super
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Mist
    jedu na 710 Mhz stabilne ...

    Ja pouzil toto: http://forum.xda-developers.com/show...84#post7463284
    Ahoj prosím mohl by jsi mi napsat po řádcích jaké máš nastavené hodnoty v jednotlivých řádcích?

    Nějak jsem se v tom hrabal a bohužel se mi stává, že zařízení zatuhá. Paradadoxně se to však tváří, že to zatuhá při podtaktování a ne přetaktování.

    Typicky ...něco dělám, telefon vypnu a po nějaké době jej už nezapnu. Nebo zvoní budík já jej na 10min posunu a další vlna už nenaběhne.
    Snad jen jednou to bylo v době kdy mohl taktovat nahoru a to při příchodu SMS.

    Díky za help

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Vy všichni, kdo s tímto přetaktováním pokusničíte, nezapomeňte pravidelně zálohovat, kdyby došlo k nejhoršímu a vy museli dělat hard reset.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Tak zatím jsem to vyřešil tak, že jsem nastavil frekvenci na 710 bez možnosti podtaktování. Prostě pořád přetaktováno a od rána zatím bez zákusu.

    Jen bych potřeboval zjistit na nějakém softíku jak moc to přetaktování funguje, nemáte někdo něco osvědčeného na banchmark?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Prosím nemáte někdo nějaký jiný banchmark než SPBbanch.

    Nějak mi nefunguje nebo si neumím vysvětlit, že s přetaktováním na 710,Hz dosahuji horších výsledků než na origo 528mHz.

    Začínám mít pochyby o funkčnosti toho softíku.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Je nějaké icq s diakritikou??
    Od tomolovic v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 01-12-2007, 13:37
  2. MDA 5, XDA 5, aka HTC Universal 2, je již nějaké info?
    Od Miloš Strouhal v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 09-07-2007, 11:43
  3. dokaze fungovat nejake PDA 8h a vic
    Od bohumilfulin v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-05-2007, 22:31
  4. nejdou mi zobrazit nějaké stránky
    Od tribiani v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-08-2004, 16:22