Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Problém při flashování ROM

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    tak jsem dnes zkusil do telefonu nahrat oficiální romku a na ní češtinu jenže instalace češtiny pokazde zkoncila erorrem a to jsem jel podle návodu, takze jsem do tel nahrál HardSPL a poté romku od erziky nakou verzi 8 jenze sem zjistil ze ma uz nakou verzi X a tam sem se docet ze je dobre udelat neco jako format v programu MTTY tak jsem si nasel návod zde na foru postupoval podle nej, jenze pritom my to vyhodilo nakej error : ERASE block 1049 FAIL !!! ted kdyz chci tel spustit je tam jen Touch diamond a zadny ty verze a pod, pokud dam hard reset tak se nic nedeje pokazde to skonci u tohoto nápisu...... nevíte nekdo co stím...??
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    0

    ahoj to ze vyskoci ta chyba nevadi mam pocit ze je to i u toho navodu napsany jinak ted si tam musis nahrat romku az ji nahrajes udelas hard reset a vsechno bude ok
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    jenže me se v pc tel vubec nezobrazi, neukaze se mi jako disk a ani v centru zařízení
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    0

    to je jasny postupuj podle tohoto navodu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    jenomže ten telefon mi vůbec active sinc nenajde a ani v tento počítač nevidim nakej další disk a pod...! a kdyz ho pripojim k pc tak m ito hlasi ze tam neni nic pripojeno..! a kdyz tel zapnu tak se proste hlodne hned u toho touch diamond a ani se neukaze verze radia a rom ...!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    0

    no a do bootloaderu se dostanes?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    jo jo to se dostanu
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    jenomže co tam mam dělat kdyz tam nemam ani na karte nahranou rom a ani se mi to pak v pc neukáže..?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    0

    tak to ma bejt kdyby sis precet ten navod na flesovani rom tak to vis kdyz budes v bootloaderu a budes mit telefon pripojenej k pc tak v pc spustis exe aplikaci romky co sis stahnul
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    hej paráda, uz to frčí uz sem myslel ze mam tel v háji dík moc, jeste kde sezenu nakou dobrou verzi rádia, mam tam uplne tu puvodní..!
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    0

    mrkni tady na foru ja sem tam nechal puvodni
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problém po provedeném flashování
    Od nwagner v sekci Touch HD
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 16-04-2009, 17:24
  2. Problém při Flashování M700
    Od fafi v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 06-08-2008, 21:38
  3. Problém pri flashovani Qtek 9000
    Od Ati_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 14-06-2007, 07:19
  4. Problem pri flashovani looxe 420
    Od vondry_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-05-2006, 19:57