S2U2
Dobrý den používám tento prográmek na zamikání a chci se zeptat, kdyz zhasnu displej tlacitkem nahore tak se mi to zamkne a pochvili ho rozsvitim tlacitkem nahore a chvili trvá nez se cas zmeni presne na aktuální... je to normální..,?
Co znamená "chvíli"? Určitá prodleva je normální, po probuzení zařízení ze spánku chvilku trvá, než všechno uvede do aktuálního stavu, ale samozřejmě by to nemělo trvat půl minuty.
Ja by som sa chcel opytat kd ev programe sa da nastavit cas po akom sa mi S2U2 spusti resp cas po ktorom zamkne telefon. Pretoze cas sa mi zda celkom kratky a est eby som sa opytal ci to robi aj niekomu inemu ked spustim navigaciu tak sa mi S2U2 proste spusti navigacia bezi a S2U2 sa zamkne da sa to nejako nastavit. Nikde som to v programe nastaveninenasiel. Dakujem mam verziu programu 2.30
Manuál je na webu autora nebo ZDE není to manuál v pravém slova smyslu, ale je tam pospáno, kde co je.
Čas zamknutí se dá samozřejmě nastavit a to v třetí volbě s názvem "Stav při napájení".
A to, že se ti to zamkne při navigaci se dá nastavit také.
V sekci "Pokročiléá nastavení" je tzv. seznam Výjimek" kde se dá přidat libovolny EXE soubor, který pak S2U2 ignoruje a pokud je spuštěn, nic se nezamyká.
Ale proč to hledat a bádat, když ti to tady někdo napíše co?
Čas zamknutí se dá samozřejmě nastavit a to v třetí volbě s názvem "Stav při napájení".
A to, že se ti to zamkne při navigaci se dá nastavit také.
V sekci "Pokročiléá nastavení" je tzv. seznam Výjimek" kde se dá přidat libovolny EXE soubor, který pak S2U2 ignoruje a pokud je spuštěn, nic se nezamyká.
Ale proč to hledat a bádat, když ti to tady někdo napíše co?
No Dakujem. A tak zoznam vynimiek ma napadol ale nebol som si isty ci sa jedna o tento moj problem a to prve som vobec nevedel ani netusil ze to je tato volba resp. sa skor aj v tomto pripade jednalo o moznost nastavenia tych vynimiek alebo to uplne vypnut a riadi sa to podla vypnutia displeja. Priznam sa navod ma nenapadlo hladat ale s programom som skusal nastavit si to sam ale ked som bol uz v uzkych tak som napisal sem. este raz dakujem..