Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345
Zobrazené výsledky: 61 až 66 z 66

Téma: Pretaktovani u procesoru samsung.

  1. #61
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jednoduse, staci udelat pred reklamaci HR nebo HackMaster odinstalovat. Tohle pretaktovani je softwarove, takze zpetne by nemelo byt nijak zjistitelne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    105

    Citace Původně odesláno od sh0tek
    - PocketKiM nechytne signal (stale cervene preskrtnuty satelitek, at pod- nebo pretaktovane) - nechytne se ani kdyz PHM vypnu, nutny SR - kdyz spustim PK prvni a pak PHM - PK strati signal - proto to nespoustim automaticky po SR
    Pokud by jsi čet v minulosti na konferenci již jsem se na potíže spojené GPS při přetaktování ptal. Dělá mi to to stejné ale i v TOMTOMu a Smartmaps. Hybo tehdy odpověděl : je mozne, ze se pretaktovanim zmeni nejen frekvence procesoru, ale cipu v GPSce, nebo sbernice, nebo neceho dalsiho...
    Asi s tím nic nenaděláš, já prostě pokud potřebuji GPS provedu soft reset ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    163

    Citace Původně odesláno od Dave.K
    Prosim te, mohl bys napsat jake hodnoty mas nastavene pri tech 304MHz ( napeti a frekvence "PCLK a HCLK" nebo tak nejak, zrovna mam vybite PDA a nejsem u nabijecky, tak se nemuzu podivat) ?? Myslim jak jsi proste k te hodnote dospel, jako co jsi nastavoval - proste nejaky postup...Mi se vzdy, kdyz prekrocim hranici 270 po chvili sekne, tak nevim, jak na to...DIKY MOC!
    MDIV 0x90
    PDIV a zbytek 0x1
    Voltage N/C
    Automatic

    a hlasi to CPU-304MHz HCLK-152MHz PCLK-76MHz SI-303 MIPS-113 Memory-494 (na puvodni frq je SI-272 MIPS-101 Memory-443, takže vsechno asi +10procent)

    BTW mam flashnuty novy OS version v4.21, ROM version 2.10.12
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    53

    Zdarec lid, mám H1930, která má stejnej procák jako N30, nebo h1940, tedy samsung S3C2410, ovšem defaultní frekvence je "jenom" 206Mhz. Takže se chci zeptat jestli ho můžu taktovat na stejný hodnoty, jako třeba N30, když maj stejný procáky. HP asi v tý době, kdy vyšla 1930 mělo strach tam rovnou dávat 266Mhz
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    2

    Mám problém když v hack masteru zadám nějakou hodnotu a dám test tak jse mi to okamžitě sekne a to i když to podtaktuju a mám n30 SE
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    2

    zajimalo by me jestli to nekdo zkousel na ipaqu rx1950 a kolik z toho kdo vymackl a jestli poznal rozdil.version 4.08.023 WM5,ARM
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345

Podobná témata

  1. Pretaktovani
    Od rusher v sekci Mio
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 11-01-2008, 03:09
  2. Pretaktovani HTC9600
    Od peyrak67 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-01-2007, 19:05
  3. pretaktovani HP iPAQ hw6510
    Od rock47cz v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-07-2006, 20:17
  4. MDA Compact: Pretaktovani
    Od mousefromhouse_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-09-2005, 10:58