Jednoduse, staci udelat pred reklamaci HR nebo HackMaster odinstalovat. Tohle pretaktovani je softwarove, takze zpetne by nemelo byt nijak zjistitelne...![]()
Jednoduse, staci udelat pred reklamaci HR nebo HackMaster odinstalovat. Tohle pretaktovani je softwarove, takze zpetne by nemelo byt nijak zjistitelne...![]()
Pokud by jsi čet v minulosti na konferenci již jsem se na potíže spojené GPS při přetaktování ptal. Dělá mi to to stejné ale i v TOMTOMu a Smartmaps. Hybo tehdy odpověděl : je mozne, ze se pretaktovanim zmeni nejen frekvence procesoru, ale cipu v GPSce, nebo sbernice, nebo neceho dalsiho...Původně odesláno od sh0tek
Asi s tím nic nenaděláš, já prostě pokud potřebuji GPS provedu soft reset ...
MDIV 0x90Původně odesláno od Dave.K
PDIV a zbytek 0x1
Voltage N/C
Automatic
a hlasi to CPU-304MHz HCLK-152MHz PCLK-76MHz SI-303 MIPS-113 Memory-494 (na puvodni frq je SI-272 MIPS-101 Memory-443, takže vsechno asi +10procent)
BTW mam flashnuty novy OS version v4.21, ROM version 2.10.12
Zdarec lid, mám H1930, která má stejnej procák jako N30, nebo h1940, tedy samsung S3C2410, ovšem defaultní frekvence je "jenom" 206Mhz. Takže se chci zeptat jestli ho můžu taktovat na stejný hodnoty, jako třeba N30, když maj stejný procáky. HP asi v tý době, kdy vyšla 1930 mělo strach tam rovnou dávat 266Mhz![]()
Mám problém když v hack masteru zadám nějakou hodnotu a dám test tak jse mi to okamžitě sekne a to i když to podtaktuju a mám n30 SE
zajimalo by me jestli to nekdo zkousel na ipaqu rx1950 a kolik z toho kdo vymackl a jestli poznal rozdil.version 4.08.023 WM5,ARM