Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 29

Téma: Kompatibilita her a aplikací s HVGA displejem (rozlišení 320 x 480 bodů)

  1. #1
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Přátelé a majitelé zařízení HTC HD mini, bylo vzneseno již pár dotazů na to, které aplikace jsou nebo nejsou kompatibilní s displejem HVGA (rozlišení 320 x 480 bodů). Pokud chcete přispět, napište název aplikace, její verzi, případně URL na domovskou stránku a hlavně stav, jestli je funkční plně, částečně nebo vůbec. A v případě, že již existuje nějaké řešení, popište ho. Já budu průběžně zpracovávat příspěvky a vkládat je sem.


    [h]Aplikace[/h]

    Plně funkční aplikace (maximálně s drobným omezením)

    • CorePlayer - 1.3.6 - Plně funkční, pouze kvůli velikosti ovládacích prvků trochu méně uživatelsky přívětivé.[/*]
    • SmartMaps - 3.7.1 - Plně funkční [/*]


    Částečně funkční aplikace

    Zcela nefunkční aplikace

    • iGO[/*]



    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Ze zcela nefunkční aplikace IGO8, je nyní funkční IGO8.
    Možná ne tak jak by se zdálo, ale funguje. Více ZDE
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    31

    Potvrzuji funkčnost navigace NDrive ve verzi 9.2.44 !!!!
    Rychlost je přímo neuvěřitelná , vyhledání GPS okamžitá!!!! Proti Diamondu přímo závratná!!!
    Více zde http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=35625
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    manila today page (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=508102)
    spatna detekce rozliseni a today obrazovka je o neco mensi (asi tech 320 pix., ale vypada to na trochu vic), jinak funkcni pomoci MTP configuratoru je nutne nastavit vetsi rozliseni na vysku

    gczII (http://www.nicque.com/PQz/GCz.htm)
    po prvnim spusteni nahlasi chybu, ze nepoznava rozliseni; staci prejmenovat soubor s rozlisenim 320×240 na 480×320
    edit: nevim, jestli je to novou ROM, ale prijemnejsi na zobrazeni je prejmenovat 320×320

    slide 2 unlock (http://s2u2.ac-s2.com/)
    pouzita verze QVGA, puvodni obrazek v pozadi neni roztazen od kraje ke kraji (celkem logicky)

    resco file explorer (http://www.resco.net/pocketpc/explorer/)
    dolni lista je castecne schovana pod virtualnimi tlacitky, jinak OK

    total commander (http://ghisler.com/)
    vse OK, jen ty ikony pro prechod na ROOT a o adresar zpet sou taaak strasne malinkaty...nyni ke stazeni nova verze, ktera to trochu resi (neni to vetsi, ale po dlouhem tapu se objevi vetsi nabidka)
    video: http://www.youtube.com/watch?v=96kF-RehkDU (video jeste ze starsi verze)

    core player (http://coreplayer.com/)
    bez pproblemu funkcni, po instalaci me verze byl spatne nastaven vystup pro video

    pocket music (http://www.pocketmind.com/pocketmusic.htm)
    mozna je to verzi, ale pouzity skin je zobrazen pouze na 1/4 obrazu (jako QVGA na VGA verzi), jinak vse funguje

    spb pocket plus (http://www.spobsoftwarehouse.com/)
    zkousel jsem pouziti premapovani tlacitek a mimo SENSE funguje vyborne
    today plugin je znacne k nepouziti diky kapacitni technologii (do toho se proste trefit prstem neda )

    opera mini v CABu (http://m.opera.com/)
    naprosto vynikajici, superrychle, po zapnuti fullscreenu zmizi problem s "ukousnutymi" ikonami v menu
    video: http://www.youtube.com/watch?v=tVfXETa_IxA

    tomtom (http://www.tomtom.cz/)
    zkusebni QVGA verze, vse OK, na 600MHz slape vyrazene lepe, nez kdy na QC bezel
    edit: trochu se ale zda, ze se mrska zpozduje...pri vyssich rychlostech to TT asi nejak opravuje a neni to tak markantni...
    edit2: vyreseno upravou rychlosti podsouvani GPS dat aplikaci (http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=30700)
    video: http://www.youtube.com/watch?v=ni6Imi0k3Oc

    mysleny jsou posledni verze k datu postnuti prispevku (je mozne dopsat)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    Mohu někoho poprosit jestli by sem dal náhled screenu přes prográmek pocketscreen jak se zobrazuje Total commander a případně TomTom...

    HD mini je mi fakt sympatické, jen nechápu proč HTC šáhlo po zcela novém rozlišení, zatím to beru jako krok stranou. Je ale fakt, že zatím jsem nenašel jiného nástupce za první diamond... a diamond začíná být za zenitem

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    oba programy se zobrazuji naprosto totzne, jako na jinych zarizenich...ikonky nikam neutikaji, u TT by mozna snesly trochu vetsi rozliseni (pouzita QVGA verze)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    Toho rozlišení se právě bojím, tak bych to rád viděl na "živo". Kdyby se ti povedlo sem hodit obrázek, bude rád. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    tak prozatim sem nasel jen TT: http://www.winmo.nl/afbeeldingen/reviews/hardware/htc/hd_mini/htc_hd_mini_review_44.jpg

    vsecky ostatni screeny na ggl sou z androidu... :sarcastic:

    vecer muzu kdyztak postnout nejake kratke video z TT, TCMD, TCMP a CCCP
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    Takhle to vypada, že je to ok Video sem klidně přilep
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    puvodni prispevek doplnen o odkazy na videa...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od kubisz
    tomtom (http://www.tomtom.cz/)
    zkusebni QVGA verze, vse OK, na 600MHz slape vyrazene lepe, nez kdy na QC bezel
    edit: trochu se ale zda, ze se mrska zpozduje...pri vyssich rychlostech to TT asi nejak opravuje a neni to tak markantni...
    edit2: vyreseno upravou rychlosti podsouvani GPS dat aplikaci (http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=30700)
    video: http://www.youtube.com/watch?v=ni6Imi0k3Oc
    Zkoušel jsem obě verze, jak VGA, tak QVGA, ale jakmile se snažím TT po instalaci spustit, tak mi nahlásí nekompatibilní aplikaci. Tušíte někdo co s tím?

    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    to bude spise konkretni problem konkretni verze, zkusil bych stahnout jinou...zkouseno na tt7.915.9196.qvga_black.cab
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Můžete mi poradit nějaký Task manager pro HTC HD mini jako je pro HD2?
    Děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    nakonec pouzivam ArkSwitch (http://arkswitch.codeplex.com/)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    8

    Pokud shanite na HD mini STOPKY tak po par pokusech jsem nasel TouchWatch2 2.4.4
    je to presne to co jsem hledal, a pekne na celou obrazovku
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HVGA - HTC HD Mini
    Od DD_ce4you v sekci HTC & klony
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-04-2010, 12:52
  2. HP iPAQ 6515 - podpora aplikací vzhledem k rozlišení
    Od radkope v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-10-2008, 22:23
  3. HTC Touch HD - kompatibilita aplikací
    Od milos797 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-10-2008, 21:31
  4. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-10-2008, 11:47
  5. Kompatibilita WM5 aplikací ve WM6.
    Od nucleolus v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-02-2008, 15:41