Omnia 2 - špatně flasnutá
Ahoj všem
bohužel jsem vlastní blbostí totálně podělal flashování omnie 2 a ta je úplně mrtvá.
Neví někdo jak ji zase oživit?
Děkuju za rady
bohužel jsem vlastní blbostí totálně podělal flashování omnie 2 a ta je úplně mrtvá.
Neví někdo jak ji zase oživit?
Děkuju za rady
A jak přesně vypadá? Spustí se alespoň bootloader nebo se něco objeví na displeji? Nějaká chyba? Možná už jste tak udělal, možná ne - zkusil bych vyndat baterku a pak udělat HW reset jak je popsáno tady.
zdravim mam problem s omnii II moji blbosti sem si vymazal vsechny veci co tam byly nainstalovane,napojim to na PC a porad je tam mam ale s telefonem muzu maximalne volat a posilat sms. Co stim ? diky za odpoved
A co presne si robil? Zamerne si mazal niektore subory? Na telefone, alebo cez PC?? Cim viacej sem das info, tym skor ti budeme vediet poradit (dufam) .
nejde spusit tel spusti sa akurat po obrazovku kde sa ma zadat pin a potom uz nic nefunguje. skusal som robit aj hardreset ako je to popisane vyssie ale neviem ho spravit nespusti sa vzdy sa spusti telefon neviem si vobec rady skuste poradit. Naistaloval som tam nejaku aplikaciu a odvtedy to robi ked pripojim cez usb k pc tak nic nerobi ani nenabija.