Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Rozmazané fotky na dálku ....

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    6

    Zdravím všechny,

    má pro mě někdo radu, co je špatně na mém HTC TOUCH HD, když fotoaprát na blízko fotí krásně ostře a na dálku jsou fotky úplně rozmazané? Nevím od kdy to tak je, ale vím, že se to muselo stát nedávno, protože před tím fungoval normálně.
    HARD RESET už proběhl a nepomohl :-(
    Fotoaparát se chová jako by měl aktivované makro (není náhodou někde jeho zapínání a vypínání?).
    Fotky jak to vypadá jsem přiložil

    Děkuji všem předem za jakékoliv rady!
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00344355_IMAGE_005_B7sH.jpg 
Zobrazení: 490 
Velikost: 392.3 KB 
ID: 11435   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00344355_IMAGE_006_94pE.jpg 
Zobrazení: 81 
Velikost: 527.5 KB 
ID: 11436  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Pokud vím, tak HTC zařízení klasické makro nemají. Ale neřekl bych, že to je problém softwarový (i když vyloučit takhle na dálku si netroufnu nic), spíš hardwarový. Mám pocit, že kamerka v HD ostří mechanicky, to znamená že se část objektivu posouvá od a ke snímači. Pokud se tam dostala nějaká nečistota, mohlo dojít k zablokování a proto to ostří jen na blízkou vzdálenost.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    6

    Ne má kamera autofokus, takže ostří automaticky.
    Děkuji za pokud o pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Píšu mechanicky, ne manuálně Prostě aby zaostřila, musí se v tom miniobjektivu něco hýbat. A pokud se tam dostala nějaká nečistota, tak se to hýbat nemůže, je to zaseklé na jednom místě a ostří to jen na určitou vzdálenost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    6

    Aha moc se omlouvám jen jestli někdo má návod, jak to rozebrat nebo jen profouknout tlakem vzduchu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Návod je tady. Ale než se do toho pustíte, možná bych zkusil přeflashovat to... Na nějakou jinou ROM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    6

    Díky za pomoc! Snad něco z toho pomůže, budu doufat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Držím palce, dejte pak vědět, čím to bylo. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    6

    Tak jsem to zkousel, ale bohuzel jsem skoncil pred krokem, kdy se sundava cela ta mala cast boardu s kamerou a stejne by asi ta kamera nesla rozdelat. Stejne moc diky za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    6

    Muzu te jeste poprosit o radu. Nahral jsem do telefonu KWBR 3.6 a nemam tefon z CR. Chtel bych ho mit v cestine, jak to udelam? Nejak jsem nedokazal dohledat jak tam tu cestinu dostat. Dekuju za radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Oficiálně jedině tak, že si koupíte univerzální lokalizaci od Sunnysoftu. Ona ta vyladěná na určitý typ ROM by stejně mohla dělat neplechu, když použijete vařenou ROMku...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. MDA 3 - jakou ROM, pomoc s flashováním "na dálku"
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-02-2010, 12:24
  2. Rozmazané fotky z Qtek 9100
    Od kmozis_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 04-08-2006, 11:55
  3. Fotky - PDA
    Od spitalska v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 18-03-2006, 00:20
  4. PDAKill - hard reset na dálku SMSkou
    Od blue face v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-12-2005, 15:46
  5. 730 a fotky
    Od j-cop v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 15-02-2005, 10:51