Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Samovolné připování na GPRS

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    22

    Od dnešního poledne se mi PDA neustále připojuje na GPRS, a to ikdyž je připojeno přes Active Sync nebo WiFi. Ukončím připojení na GPRS a ihned se znova vytáčí... Pokud mě paměť nešálí, tak jsem nic nepřenastavoval.
    Nesetkal se s tím někdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    To se asi bude těžko dohledávat, která aplikace jse viníkem. Buď můžeš laborovat nebo záloha - HR - obnova nebo místo obnovy čistou instalaci.
    Dalším možným řešením je aplikace NoData od MoDaCo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    gtz gtz je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    37

    Citace Původně odesláno od Rumcajs79
    Od dnešního poledne se mi PDA neustále připojuje na GPRS, a to ikdyž je připojeno přes Active Sync nebo WiFi. Ukončím připojení na GPRS a ihned se znova vytáčí... Pokud mě paměť nešálí, tak jsem nic nepřenastavoval.
    Nesetkal se s tím někdo?
    U Energy / Tael to někdy měl na svědomí plugin- weather, který tahal aktualize z netu. Já používám NoData a jsem spokejený. Škoda, že se nedá nějakou aplikací nastavit jak se mají aplikace připojovat. Myslím tím v jakém pořadí, jak je to třeba u Symbianu.

    Možná by stálo za to se kouknou do Task-manageru nebo do nějakého process exploreru , která aplikace je v tu dobu aktivní (pokud tam něco bude) .

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    231

    přesně jak píše gtz... mrkni do správce běžících procesů, tam to najdeš. bývá to nejčastěji počasí, rss čtečky, povolená synchronizace mailů. Pokud Ti jde o to, abys vysloveně nikdy nic nestahoval (např. protože nemáš datový paušál), použij MoDaCo NoData (některé romky mají něco takového rovnou implementováno) - tam se dá zakázat připojení natvrdo. vybereš jaký připojení a zakážeš ho. Pokud se budeš potřebovat připojit, stačí ho zas povolit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    74

    SPB Wireless Monitor Control Your Traffic, Save Your Money
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    pripadne doporucuji stisknout dlouze tlacitko pro hovor objevi se Communications kde mas mozna zapnuty Microsoft Direct Push. Alespon v mem pripade se mda chovalo divne a po vypnuti se uvedlo vse do normalu. Nemam ale Energy rom, tak nevim jestli ti tohle pomuze.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. samovolne pripojovani GPRS
    Od duffioso v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-12-2005, 11:01
  2. iPAQ hw6515 - samovolné připojení k GPRS
    Od Vlado1_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-11-2005, 14:58
  3. Datově neomezený gprs vs. gprs placeny po 1kb
    Od oskarmaniak v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 23-08-2005, 11:35
  4. samovolné zapínání MDA III
    Od pekro v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-08-2005, 23:43
  5. FSC Loox 720 + N6230i + GPRS (Edge) - Neplatny pristupovy bod GPRS
    Od plawa v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-06-2005, 20:47