Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: HTC Touch pro + navigační SW Dynavix8 + HyperGPS

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    22

    Má někdo zkušenosti s touto kombinací? Ať se snažím jakkoliv, výsledek je, že Dynavix hlásí: Chyba komunikace s TMC zařízením...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    gtz gtz je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    37

    Viz xda , ale musí se to celé nastavit tuším, že v Igo to bylo na COM9.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    22

    Citace Původně odesláno od gtz
    Viz xda , ale musí se to celé nastavit tuším, že v Igo to bylo na COM9.
    V tomhle problém není, ať dám port jakýkoliv (myšleno HyperGPS), tak na tomto portu Dynavix tvrdí: Chyba komunikace s TMC, TMC vypnuto. Psal sem přímo na Dynavix, jaký používají protokol, protokol v pořádku. Testovací soft na TMC to čte, ale Dynavix prostě ne.

    S ohledem na problémy s tímhle softem bych se nedivil, kdyby to na PDA nebylo funkční....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    81

    A zkousel jsi ze ti to chyta vubec neco? Myslim mimo navigaci. Zkousel jsi treba pripojit sluchatka aby to melo nejakou antenu na chytani FM pasma? Kdyz totiz chces chytnou tmc-rds i v normalni navigaci PND tak musis rozvinout takovou silenou antenu, aby ti to vubec neco chytalo To plati i u Dynavixu.... :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    22

    Nepodceňuj lidi...
    Nedávno se mi Dynavix aktualizoval, nyní se to chová zcela "šíleně".
    - Zapnu HyperGPS
    - Připojím sluchátka
    - Nahodím Dynavix
    - Nastavení -> TMC
    - Nastavení TMC zařízení
    - COM9 (ano, HyperGPS sedí taky na COM9)
    - Potvrdím nastavení
    - Potvrdín celkové TMC
    Sek, celé PDA se hýbe jak moje nebožka babička na schodech...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    81

    V tom pripade podporujou jen nejaky TMC prijimace... kazdopadne kdyz uz to nepodporujou, urcite by se to nemelo zasekavat pri pokusech o komunikaci :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    22

    Hmm, nějaké příjmače
    Každopádně HyperGps není příjmač, ale program. Nastaven je na protokol, který používá Dynavix. Spíš bych to viděl, že ani jedna strana ho nepoužívá zcela korektně, takže se spolu nedomluví a zdržujou ...
    Uvidíme, co ten nový slibovaný Dynavix 9
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. HyperGPS (příjem TMC dat)
    Od BeneOsawe v sekci Touch HD
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 01-08-2009, 11:57
  2. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 18-12-2008, 17:56
  3. Navigační aplikace
    Od pepa.b_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-11-2007, 10:55
  4. Navigační SW
    Od damasig_ce4you v sekci Zařízení typu Palm-size PC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 12-07-2007, 07:50