Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Acer C510 - začíná vytuhávat

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3

    PDA Acer C510 začalo z ničeho nic vytuhávat. Při spuštěném filmu (v TCPMP) se zastaví obraz, zvuk jde bez problému a po cca 5 sec se obraz zase chytne. MP3 přehrává ve WMP bez chyby.
    Občas vytuhne na cca 5 sec i v průzkumníkovi. Co stím.
    Přehrát ROM? Ale čím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Máš dost volné paměti? Můžeš zkusit HR a čistou instalaci s tím, že tam nebudeš instalovat zbytečnosti, popř. ty si dáš na kartu. Nevím, co tam máš za ROM, ale Acer není HTC a ani nemá xda-developers, takže máš asi s jinou RIMkou smůlu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3

    Paměti je dostatek, HR nic nevyřešil. Programy tam nainstalovaný žádný nejsou ( krom TCPMP ). Pomalu se smiřuju s tím, že mi PDA odchází do věčných lovišť.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Jiný prohlížeč si nezkoušel? A film máš full nebo upravený pro PDA?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3

    Film je upravený na rozlišení displeje ( 320x240 ) a trhá se jak ve fullscreenu, tak ve zmenšené velikosti. Ale netrhá se jenom film, zatuhává průzkumník a nebo třeba zavřít okno "křížkem" jde až na 6 tý pokus. Prostě to vypadá, že zatuhává celý operační systém (
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    To by měl ale vyřešit hard reset. Zkus ho udělat a nechat chvíli bez zpětné obnovy. Je možné, že si tam ten problém s obnovou zaneseš zpátky.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Navigační software pro acer c510
    Od kvx82 v sekci Acer
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-05-2007, 12:37
  2. Zkušenosti s Acer C510/C530
    Od Zele v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 27-03-2007, 11:24
  3. Acer C510 reset
    Od Pirmin_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-03-2007, 14:36
  4. Acer C510-530 a BT GPS
    Od airman v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-12-2006, 19:59
  5. Acer uvádí: C510 a C530 - PDA s GPS
    Od Zdenek Malinsky v sekci Acer
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 16-10-2006, 06:34