Instalace lokalizace Sunnysoft na OS Windows 7 a Vista
Ze ja *** si nenechal 1.48 a poustel se do 1.66 – a zejmena lokalizace od Sunnysoftu. Tri hodiny(!) jsem ztratil tim, abych prisel na fakt, ze lokalizace (na rozdil od ROM) nejde nainstalovat z Win7 (64bit.) ani WinVista, ale ze musim vytahnout stary rozbity notebook s WinXP. Ze se tohle delo v letech minulych, chapu, ale ze ma utilita konflikt i s novym (a dnes zcela standardnim) OS, to uz je ostuda jako hrom. Soptim, jdu se uklidnit sportem…
PS: Nepomhl ani XP mode pro Win7 (64bit.).
EDIT: Mate nekdo podobny problem? Uvazuji, zda to nemuze delat firewall v kombinaci s 64bit. verzi pocitace. Porad se mi nechce verit, ze by se to netestovalo (ale vloni jsem mel podobny problem na uplne jinem firewallu).
PS: Nepomhl ani XP mode pro Win7 (64bit.).
EDIT: Mate nekdo podobny problem? Uvazuji, zda to nemuze delat firewall v kombinaci s 64bit. verzi pocitace. Porad se mi nechce verit, ze by se to netestovalo (ale vloni jsem mel podobny problem na uplne jinem firewallu).
Dopadl jsem temer stejne, ale nakonec jsem tam dal tuto cestinu http://old.wmmania.cz/downloads/HD2/leo_j_oem_iw100cz.armv4.cab a vse beha zatim normalne, i odesilani e-mailu.
Instalovano z Win 7 (64b).
Instalovano z Win 7 (64b).