Downgrade z 6.5 na 6.1?
Po opravě HTCTP2, kdy mi měnili celou desku jsem v HTC našel bohužel W6.5, systém je míň stabilní a kouše se mi při věcech co 6.1 před tím ne.
Rád bych se vrátil k ofiko verzi 6.1, ale nevím zda jdu po správné cestě, můžete mi poradit zda následující postup je v pořádku? Díky
Vlezl jsem na stránku a stáhl přiloženou ROM.
Pak jsem z stáhl Sunnysoft InterWrite Standard Czech.
A teď bych s eto pokusil nainstalovat. Je to prosím cesta jak se dostat k 6.1 s češtinou bez nějakých problémů.
Díky za help
Rád bych se vrátil k ofiko verzi 6.1, ale nevím zda jdu po správné cestě, můžete mi poradit zda následující postup je v pořádku? Díky
Vlezl jsem na stránku a stáhl přiloženou ROM.
Pak jsem z stáhl Sunnysoft InterWrite Standard Czech.
A teď bych s eto pokusil nainstalovat. Je to prosím cesta jak se dostat k 6.1 s češtinou bez nějakých problémů.
Díky za help
ja bych to zkusil - proste ji zkus nainstalovat pres 6.5 a uvidis - bud ti to rekne, ze downgrade neni povolen nebo to pujde. Kdyz nebude dovolen downgrade, tak bych pouzil Hardspl a pomoci nej by to tam melo jit urcite.
Tak jsem nahrál výše uvedenou ROM a jsem v pohodě na 6.1, jen s emi nepodařilo včera nainstalovat češtinu, neměl sem na to pořádně čas zkoumat jak na to ..... a jak se přes večer, noc a ráno ukázalo, už to ani zkoušet nebudu, TP2 je bez počeštění svižnější a to i při restartu po SR a hlavně na dipleji stejně nikdy nepíšu česky a na HW klávesnici můžu psát česky i bez češtiny z SunnySoftu, takže proč ji tam dávat, že.