Problém s oznamováním událostí a úkolů
Ahoj, pokouším se marně přijít na to, proč mi přestalo fungovat zvukové oznámení událostí vložených do kalendáře. Zkoušel jsem zadat i úkol ale opět se nic ve stanovený čas neozvalo. V nastavení zvuku je vše (systém i vyzvánění) zapnuto, z manuálu asi už víc nevyčtu, tak pokud někdo máte nápad, budu vděčný za každou dobrou radu. Ještě drobnost: problém nenastal asi náhodou ale po zásahu mé milované, když si chtěla nastavit úkol. Co zmáčkla netuší. Díky za pomoc, jp.
Jen zvuk nejde nebo ani nevyskočí to anotační okénko? Není hlasitost na 0? Není zapnutý nějaký jiný profil (vibrace, ticho.....). A co jiné zvonění jde (budík, došlá SMS, mail, telefon...)?
Nejde jen zvuk, události se zobrazují správně. Zvonění, sms a jiné zvuky taky fungují normálně. Profil je stále stejný (ani vibrace nemám zapnuté). Mám v něm už dost dlouho eržiku, takže jsem si zvykl, že občas něco nešlape jak má, ale tohle je novinka. Zkoušel jsem mobil vypnout a zapnout, jestli se třeba nevzpamatuje, ale nepomohlo to. Dík za pomoc.
Koupil jsem si druhý starší kus Diamond 1 poté, co můj předchozí přestal reagovat na LCD (jiné téma, ale co s tím?). Musel jsem si vše přenastavit a zvuky příchozích sms šly. Pouze nešlo zadat požadavek na potvrzení doručení u všech sms, musím to dělat jednotlivě (ta možnost v místě, kde to jiné PDA mají, zde není - ještě další téma, co s tímto?). Nastavoval jsem si to dál a najednou zjistil, že zvuk příchozích sms nejde. V nastavení zvuků mám zatrženo přehrát zvuk u Zprávy: Nová textová zpráva. ROM je 2.03.479.2WWE 02/05/09, Sunnysoft InterWrite, WM 6.1 Prof. Může mi někdo pomoct?
Asi být tebou, tak bych začal od píky, tedy udělal bych hard reset mobilu a zkusil jestli to pomohlo, když ne tak určitě udělěj MTTY a připrav si romku, kterou si tam pak nahraješ. Může to být orginál a nebo něco jiného. Nikdy nevíš co ten dotyčný s mobilem dřívě dělal a jestli za týden flashnul několikrát a nebo zkoušel kde jaké vychytávky, tak tohle bude ideální pomoc...
Pokud nezabralo nic z vyse uvedeneho, tak vyzkousej: dle velikosti kladiva: Check Notifications, Mem Maid, zaloha-HR-obnova, HR-cista instalace.
Dík za snahu pomoci. Nejprve jsem chtěl udělat HR na starším diamondovi, kde LCD nereaguje na dotek, ale HR mi nejde: Stisknu a držím Down + Enter. Stisknu SR, Down + Enter stále držím. Nabíhá SR. Vše bez SIM karty.
HR se dělá trojhmatem s použitím stylusu. Ovladací tlačítko snižování hlasitosti Vol- + středové potvrzovací kolečko + stylusem reset červené tlačítko co je schované pod stylusem.
Tohle všechno najednou zmačknout a držet a nepustit dokud ti nenaběhne trikolóra:)
Tohle všechno najednou zmačknout a držet a nepustit dokud ti nenaběhne trikolóra:)