Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Problém s oznamováním událostí a úkolů

  1. #1

    td1 td1 je offline
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    2

    Ahoj, pokouším se marně přijít na to, proč mi přestalo fungovat zvukové oznámení událostí vložených do kalendáře. Zkoušel jsem zadat i úkol ale opět se nic ve stanovený čas neozvalo. V nastavení zvuku je vše (systém i vyzvánění) zapnuto, z manuálu asi už víc nevyčtu, tak pokud někdo máte nápad, budu vděčný za každou dobrou radu. Ještě drobnost: problém nenastal asi náhodou ale po zásahu mé milované, když si chtěla nastavit úkol. Co zmáčkla netuší. Díky za pomoc, jp.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Jen zvuk nejde nebo ani nevyskočí to anotační okénko? Není hlasitost na 0? Není zapnutý nějaký jiný profil (vibrace, ticho.....). A co jiné zvonění jde (budík, došlá SMS, mail, telefon...)?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    td1 td1 je offline
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    2

    Nejde jen zvuk, události se zobrazují správně. Zvonění, sms a jiné zvuky taky fungují normálně. Profil je stále stejný (ani vibrace nemám zapnuté). Mám v něm už dost dlouho eržiku, takže jsem si zvykl, že občas něco nešlape jak má, ale tohle je novinka. Zkoušel jsem mobil vypnout a zapnout, jestli se třeba nevzpamatuje, ale nepomohlo to. Dík za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    65

    Koupil jsem si druhý starší kus Diamond 1 poté, co můj předchozí přestal reagovat na LCD (jiné téma, ale co s tím?). Musel jsem si vše přenastavit a zvuky příchozích sms šly. Pouze nešlo zadat požadavek na potvrzení doručení u všech sms, musím to dělat jednotlivě (ta možnost v místě, kde to jiné PDA mají, zde není - ještě další téma, co s tímto?). Nastavoval jsem si to dál a najednou zjistil, že zvuk příchozích sms nejde. V nastavení zvuků mám zatrženo přehrát zvuk u Zprávy: Nová textová zpráva. ROM je 2.03.479.2WWE 02/05/09, Sunnysoft InterWrite, WM 6.1 Prof. Může mi někdo pomoct?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    Asi být tebou, tak bych začal od píky, tedy udělal bych hard reset mobilu a zkusil jestli to pomohlo, když ne tak určitě udělěj MTTY a připrav si romku, kterou si tam pak nahraješ. Může to být orginál a nebo něco jiného. Nikdy nevíš co ten dotyčný s mobilem dřívě dělal a jestli za týden flashnul několikrát a nebo zkoušel kde jaké vychytávky, tak tohle bude ideální pomoc...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Pokud nezabralo nic z vyse uvedeneho, tak vyzkousej: dle velikosti kladiva: Check Notifications, Mem Maid, zaloha-HR-obnova, HR-cista instalace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    65

    Dík za snahu pomoci. Nejprve jsem chtěl udělat HR na starším diamondovi, kde LCD nereaguje na dotek, ale HR mi nejde: Stisknu a držím Down + Enter. Stisknu SR, Down + Enter stále držím. Nabíhá SR. Vše bez SIM karty.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    HR se dělá trojhmatem s použitím stylusu. Ovladací tlačítko snižování hlasitosti Vol- + středové potvrzovací kolečko + stylusem reset červené tlačítko co je schované pod stylusem.

    Tohle všechno najednou zmačknout a držet a nepustit dokud ti nenaběhne trikolóra
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    65

    Ano, ale nenaběhne nic jiného než SR. Tedy jakoby diamond nezjistil stisknutí některého nebo obou tlačítek Down a Enter.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    117

    Továrního nastavení se dá dosáhnout i software(ově)
    Teď mám v mašince wm6.1 a nemůžu si z hlavy uvědomit jak je to ve WM6.5

    Ale jde to.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. razeni ukolu
    Od noelin v sekci Mio
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 14-06-2009, 14:05
  2. Problém s falešnou signalizací událostí
    Od Carpenter_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-03-2007, 19:30
  3. Zobrazeni ukolu a udalosti na today
    Od JiH_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 36
    Poslední příspěvek: 21-03-2005, 22:34
  4. Todey - jak dostat více událostí a úkolů
    Od Neo Jedi v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-03-2005, 18:57