problém s budíkem
Dnes se mi stalo že mi ráno nezazvonil budík, a kdyz jsem pustil tel. tak jak jsou ty hodiny zacali listovt a nalit tam aktuální čas.... a stejnak to nezvonilo.. nevíte čím to je???
Nebyl, ale ve svém prvním příspěvku píšeš, že ano. Když jsi ho zapínal, tak asi vypnutý byl, ne? Tak, jak to tedy bylo?
mnop myslel jsem to tak že byl uspalej proste jak se tim horním tlačítkem krátkym stisknutim uspí pouze diplej
Tak doufám, že je to opravdu tak, jak píšeš.
Takže:
1. zkontroluj nastavení samotného budíku a rovněž v sound and notification, zda je to opravdu zaplé
2. překontroluj, zda nemáš nastavený nějaký profil, který to zvonění budíku blokuje
3. neměl jsi nainstalovaný i nějaký jiný budík nebo připomínkovač?
Takže:
1. zkontroluj nastavení samotného budíku a rovněž v sound and notification, zda je to opravdu zaplé
2. překontroluj, zda nemáš nastavený nějaký profil, který to zvonění budíku blokuje
3. neměl jsi nainstalovaný i nějaký jiný budík nebo připomínkovač?
Problémy bývají spíše s připomenutím událostí kalendáře a úkolů, s budíkem (vždy/většinou default, občas Spb Time) jsem nikdy na žádném zařízení problém neměl a pokud někdy zaspal, tak jen proto, že jsem si ho večer nezapnul nebo "zamáčknul" a spal dál..
Můžeš zkusit, postupně, je to dle velikosti "kladiva", když nepomůže jedno, zkusit další:
1. Check Notification
2. Mem Meid (nebo podobné)
3. záloha - hard reset - obnova
4. hard reset - čistá instalace (data přes Active Sync/WMDL/myPhone a pod, ostatní ručně "zazálohovat", nastavení vyexportovat)
Můžeš zkusit, postupně, je to dle velikosti "kladiva", když nepomůže jedno, zkusit další:
1. Check Notification
2. Mem Meid (nebo podobné)
3. záloha - hard reset - obnova
4. hard reset - čistá instalace (data přes Active Sync/WMDL/myPhone a pod, ostatní ručně "zazálohovat", nastavení vyexportovat)
mno kamos ma stejnej tel tyk se mu to už stalo, jako že se to nekdy v noci pry zasekne a rano kdyz ten tel proste rozsvitim tim tlačitkem nahoře tak to proste začne zvonit ale je treba 20 min potom co to sem mel narizeny
tak dnes znova, mel jsem budíka nařízeného na 8, vzbudim se v půl 9 a zjistim že zase nezvonil..... vzdy kdyz se toto stane, tak si tim tlačitkem nahoře rozsvitim displej a pouzívam S2U2 a i tam je cas zaseklej az po nejdelší době se aktualizuje a kdyz to odemknu tak mi tam zacnou nalitavat spravne minuty... nevite nekdo cim to muze být..?
stimhle jsem mel problem taky, resil jsem to prez registry HKCU\ControlPanel\SoundCategories\Alarm\Speaker 1 - Disable
0 - Enable
0 - Enable