Facebook zalozka do Sense 2,5
Zdravim, na Xda jsem se docetl, ze je zalozka do Sense 2,5. Tady je odkaz. Nejak jem nepochopil, jak to tam presne nainstalovat?
Vždyť tam máš kompletní návod jak na to a to dost podrobný... najdeš ho v zde #3.
Zazálohuj si soubor 26948339_manila
Vypni sense
nainstaluj tento cab: Instalační soubor
otevři si v notepadu ten svůj zazálohovanej soubor 26948339_manila vkopíruj na konec ten kód co je na stránce XDA a vyměň Page Order="X" za Page Order="13" (platí pro eržiku).
A pak znova zapni Sense...
Ale nezkoušel jsem to, takže ti to nemusí ani tak fungovat, měl by jsi totiž udělat i zápis do registru kvůli záložce 13 Facebook, ale možná to maj nějak ošetřený a určitě ti to nebude fungovat pro Eržiku X 1.0:
Known Issues
May not work on manila 2.5.1921xxxx or lower - use very basic alternative (see FAQ)!
Zazálohuj si soubor 26948339_manila
Vypni sense
nainstaluj tento cab: Instalační soubor
otevři si v notepadu ten svůj zazálohovanej soubor 26948339_manila vkopíruj na konec ten kód co je na stránce XDA a vyměň Page Order="X" za Page Order="13" (platí pro eržiku).
A pak znova zapni Sense...
Ale nezkoušel jsem to, takže ti to nemusí ani tak fungovat, měl by jsi totiž udělat i zápis do registru kvůli záložce 13 Facebook, ale možná to maj nějak ošetřený a určitě ti to nebude fungovat pro Eržiku X 1.0:
Known Issues
May not work on manila 2.5.1921xxxx or lower - use very basic alternative (see FAQ)!