Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: HD2 se nepřipojí k systému win7

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    Zdravím mam táke htc hd2 ale mám problém že se to vubec nepřipojí k systému ( Windows 7 ,64 ultimate) teda jak se mu chce někdy jo a někdy vubec, baterka se nabijí zeptá se mě telefon na potvrzení do jakého režimu to chci ale tod všecko nevíte co stím nebo mě aspon nasměrovat kd eto hledat? zkoušel jsme si i pohrát i v tom programu centrum windows mobile a tež nic potřebuju nahrát aktualizace a nevím přes co když to přes usb nefunguje Zkoušel jsme to tu hledat a nenašel jsem to a jestli to to tu je tak se omlovám za vytvoření.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    104

    Vyskúšaj v nastaveniach "pripojenia PC pomocou USB" zrušť fajku rýchlejšia synchronizácia dát vid. screen.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00343020_Screen06_VHf.jpg 
Zobrazení: 69 
Velikost: 82.9 KB 
ID: 11356  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    357

    Buď rada výše a pokud ani to nepomůže tak druhá možnost je přeinstalace windows mobile centra ve Win7 - odinstalovat a čistě naistalovat znovu. Mě se normálně HD2 a Win7 připojují.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    1. No, ono je to tu nejspíše velmi mnohokrát, akorát možná pod jinými Win(na PC) a u jiných PDA. Chce to vyzkoušet na PC/ntb i další USB porty, připojovat to přímo a ne přes USB a hub a podobná zařízení, vyzkoušet jiný kabel vyzkoušet jiné PDA, vyzkoušet na jiném PC/ntb.
    2. jaké aktualizace a kam chceš nahrávat?

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    takže zkoušel jseme přeinstalovat ten mobile centr a nic nepomohlo, dale jsem to zkoušel připojit čistě k počitačovým deseti usb portum a nic ani jeden se nechytl. výdy to instaluje ovladače pozná přístroj a pak je stjně chyba v ovladači. no tak jsem si musel nainstalovat druhý systém xpčka nainstalioval ten program activesync a šlape pěkně. tak asi to tak nechám, ale furt mě to vrtá hlavou proč ale fakt nevím . Jo abych odpověděl na tu otázku proč romku novou- protože některé novější programy to potřebujou a hazí mě chyby že mám starou rom a ukončí se. jinak diky za odovědi
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    jo ještě bych se chtěl zeptat sice to není k tématu nevíte z vlastní zkušenosti o nějaké novjejší rom bo mam všecko puvodni a není to ono, aby byla - česky, rychlá a nová, diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    357

    Nejnovější oficiální ROM v cz můžeš stáhnout zde: http://sunnysoft.cz/htc/
    Máš tam i český návod jak na to.
    Rozhodně máš někde ale v PC něco špatně nastavené, protože Win7 (64bit) a HD2 si rozumí naprosto bezproblémů. Napadá mě jedině otevřít ovládací panely --> centrum synchronizace --> a tam komplet odebrat zařízení HD2 -->potom znovu připojit k USB a na obrazovce, co se zobrazí na HD2 vybrat activ sync, OK a počkat, jestli se bude snažit vytvořit novou synchronizaci.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    tak po pokusech jsme to vzdal a nic nevím někde se to prostě heclo v systému a šmitec nechce to vzít ovladače zkušel jsem to jak píšete ale nic je ještě jedna učinná věc a to změnit hodnoty v registrech to pry je jediný lek na muj problem ale zatím se mi nechtělo a jsem spokojen z dvěma systémy
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Milan79_ce4you
    Guest

    Neměl jsi to vzdávat. Mám Win7 na novém NB a také jsem si ho koupil pro PC na druhý harddisk (na prvním je VISTA).
    Oba PC mají Win7 64bit. Na jednom PC jsem musel přehrát znovu centrum, na druhém se rozjel hned po připojení.
    Ale jedno je tutovka. Pokud se HTC HD2 připojoval přes SIM, nešlo připojení na centrum. Po přepnutí HTC na letadlo bylo připojení OK.
    Chce to zkoušet.
    2 různé PCečka, stejný operační systém, ale různé "nedostatky".
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    20

    Ja mám podobný problém. Rovnako sa mi to správalo aj s HTC Touch Pro, takže predpokladám, že bude niečo s USB portami. Mám ale pretaktované CPU, možno by pomohlo zvýšiť napätie...
    Ale ja to riešim tak, že killnem mobsync.exe, potom spustím Windows Mobile Device Center. Keď to nepomôže, tak soft reset a keď ani to, tak reštart PC, potom to už ide.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Omnia II a win7
    Od jobstudent v sekci Omnia II I8000
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-06-2010, 09:15
  2. TP2 s vista/win7
    Od Garry_ce4you v sekci HTC & klony
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-09-2009, 14:10
  3. PDA se nepřipojí v kolebce na internet
    Od KEnik_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-09-2007, 19:30
  4. 3850 se mi nepřipojí k pc
    Od kingbean v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 05-05-2007, 07:30