Automatické nastavování budíku na 10:00 každý den
Nevim proč, ale pořád se mi sám od sebe nastavuje budík na 10:00 na všechny dny. Je to nějakej default a ikdyž ho vypnu nebo přenastavím, tak se zase zhruba po 3. hodinách nastaví na default. Nemáte nějaký řešení jak tomu zabránit?
Díky, McDan
Díky, McDan
Nic mne nenapadá čím by to mohlo být způsobeno,ale jistě by měl pomoct HardResed.... Jen nezapomeň zálohovat kontakty...
To je opravdu zajímavé. Nepoužíval jste předtím nějaký alternativní budík např. G-Alarm apod.? Nebo Vám to děla od zakoupení přístroje? Myslím že Hard Reset by zde jistě pomohl.
Přesně tak, jednou jsem zapl G-Alarm a jakmile jsem uviděl, že je to trial na 10 dní, tak jsem ho okamžitě vypl. Ale nejsem si jist jestli to začalo dělat až potom G-Alarmu. Nicméně, už je to přes 1 den a budík je pořád vypnutý :)
Podívej se do PDA, zda je ten G-alarm řádně odinstalovaný, potom pomocí např. Check Notifications, Mem Maid nebo jiné podobné aplikace se podívej, zda tam nemáš "nabourané" notifikace / připomenutí. Možná stačí pročištění pomocí daných aplikací. Když nezabe tak záloha - HR - obnova. A pokdu ani to, budeš asi muset udělat HR a čistou instalaci (tedy zazálohovat "ručně").
Zlobí jen budík nebo i připomenutí kalendáře a úkolů?
Zlobí jen budík nebo i připomenutí kalendáře a úkolů?