Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: HTC Hero

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    3

    Dobrý den.

    Mám dotaz ohledně HTC Hero, resp. synchronizace s PC.
    HTC sync jsem nainstaloval na PC s XP SP3.
    Dříve HTC S740, synchro bez problemu. Potom jsem však přeinstaloval office na 2010, nevěděl jsem, že Active Sync funguje pouze do 2007.
    Proto jsem tedy změnil 2010 zpět na 2007. A TADY ASI PROBLEM, poněvadž HTC Hero nemůže stáhnout kontakty (z outlooku 2007), asi se tím upgrade-downgradem něco stalo, co se projevilo až u HTC Hero, HTC S740 s tím neměla problem. Asi to souvisi s hlášením při otevření Outlooku:

    The mail profile.....was created with a newer version of Outlook and might containt information that is not compatible with your current Outlook version. If you experience problems with this profile, you can create a new profile. In Windows Control Panel, open Mail, then click Show Profiles, and then click Add.

    Outlook používám jen na synchronizaci, nikoli na poštu.

    Budu moc rád, když mi někdo nabídne pomoc a radu.

    Zároveň však musím prohlásit, že HERO JE SUPER. Chyba není v něm. Čili ne HERO, ale já jsem vinen. ))

    Děkuji a přeji vše nejlepší. BC
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Hlavní problém je v tom operačním systému, který tam máš.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    3

    Myslíte v PC nebo v telefonu? ....
    :?:



    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    V PDA. Máš tam Android, takže tady jsi jaksi off-forum a off-web. Copak jsi si nevšiml, že jsi na webu/fóru, kde se řeší PocketPC/Windows Mobile/Windows Phone? Musíš na nějaké Android forum.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    3

    Promiňte pane Malinsky.
    Děkuji za uvedení na pravou míru.
    Hned mi to bylo jaksi divné, to tykání a tón a smazat....
    Holt češi, už jsem skoro zapomněl.... Užívejte.

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    No, ono je dobré vědět, co si vůbec kupuji a co mám. Když jedu s autem k pumpě, tak se taky musím rozhodnout, zda benzín nebo naftu.
    Zbytek tvého příspěvku jaksi nechápu. :?

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    126

    Citace Původně odesláno od beaucogent
    Promiňte pane Malinsky.
    Děkuji za uvedení na pravou míru.
    Hned mi to bylo jaksi divné, to tykání a tón a smazat....
    Holt češi, už jsem skoro zapomněl.... Užívejte.
    V diskuzích na fórech se vždycky tyká, je to nepsané pravidlo :bulb:
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. T-mobile : MDAc III je to Artemis, nebo Hero?
    Od killerGBU_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-01-2007, 19:07