WM6.1?
- na 6.5 nechodí některé fajn aplikce (SPB Diary...)
- porůznu (třeba viz odkazy z jiných vláken tady) se člověk dočte, že 6.1 je nakonec rychlejší....
máte někdo ROM 6.1? jakou?
(zvažuji razantní downgrade:-) - sense stejně nepoužívám...)
- porůznu (třeba viz odkazy z jiných vláken tady) se člověk dočte, že 6.1 je nakonec rychlejší....
máte někdo ROM 6.1? jakou?
(zvažuji razantní downgrade:-) - sense stejně nepoužívám...)
COSMIK DEBRIS - nevim o jine ktera je nejak udrzovana
o té už jsi psal - dík - já se pořád odhodlávám...nechce se mi do reinstalace...zas půlden v háji...
[quote=Mist]COSMIK DEBRIS - nevim o jine ktera je nejak udrzovana[/quote]
Tak jsem ji před pár týdny nainstaloval a JE TO NAPROSTO SUPER. ... zařízení je mnohem svižnější, všechno funguje, nic se nekouše, jde mít najednou spuštěno mnohem víc běžících programů ... vřele doporučuju.
Tak jsem ji před pár týdny nainstaloval a JE TO NAPROSTO SUPER. ... zařízení je mnohem svižnější, všechno funguje, nic se nekouše, jde mít najednou spuštěno mnohem víc běžících programů ... vřele doporučuju.
Po dlouhe dobe od prodeje Kaisera se vracim k WM a TP2. Nez si zarizeni vymazlim ke svoji predstave, tak si chci vybrat idealni ROM. Nechce se mi ale stravit nekolik dnu procitanim XDA. Doufam, ze mi poradite tady nekolik malo tipu, o kterych si pak uz detailneji proctu.
Moje pozadavky jsou jednoduche, chci co nejrychlejsi rom, zadny TouchFl, SENSE a podobny serepeticky k ovladani prsty , minumum zabrane pameti po startu zarizeni, uz vubec nechci potkat jakoukoliv vazbu na FaceBook ci podobne kraviny, aplikace co budu chtit si doinstaluju sam...
Jako rychlejsi se zrejme z nekolika malo diskuzi co jsem zatim precetl jevi stare dobre WM 6.1. Pravda?
Co mi doporucite?
radsi zalozim novy tema
Moje pozadavky jsou jednoduche, chci co nejrychlejsi rom, zadny TouchFl, SENSE a podobny serepeticky k ovladani prsty , minumum zabrane pameti po startu zarizeni, uz vubec nechci potkat jakoukoliv vazbu na FaceBook ci podobne kraviny, aplikace co budu chtit si doinstaluju sam...
Jako rychlejsi se zrejme z nekolika malo diskuzi co jsem zatim precetl jevi stare dobre WM 6.1. Pravda?
Co mi doporucite?
radsi zalozim novy tema
mam cosmik debris uz X mesicu a totalne mi vyhovuje... vsechno funguje a rychle...
mam ted jediny problem - a je to asi hardware - kdyz rychle zaklapnu klavesnici, zarizeni se zresetuje... driv to delalo pouze v aplikaci sms, ted (po update na posledni cosmik debris) to dela se stridavou nahodnosti odkudkoli. ...protoze se to ale cca 3 mesice s cosmik debris nedelo, myslim, ze pricina je jinde, nez v ROM. Shrnuto - urcite bych sel do 6.1 a tam - jak uz psali jini - je jen tato ROMka
mam ted jediny problem - a je to asi hardware - kdyz rychle zaklapnu klavesnici, zarizeni se zresetuje... driv to delalo pouze v aplikaci sms, ted (po update na posledni cosmik debris) to dela se stridavou nahodnosti odkudkoli. ...protoze se to ale cca 3 mesice s cosmik debris nedelo, myslim, ze pricina je jinde, nez v ROM. Shrnuto - urcite bych sel do 6.1 a tam - jak uz psali jini - je jen tato ROMka
Aha, no aspon to docela zjednodusuje vyber :)) Diky.
Nejaky jiny neduhy to fakt nema? To by bylo az neuveritelne:)
Nejaky jiny neduhy to fakt nema? To by bylo az neuveritelne:)
ja na nic neprisel. pouzivam na tom iGO, Pocket Artist, Pocket Player, Mobireader, SPB Phone, Today a Weather, Operu, S2U2 ... vše šlape.
...jen to resetování mne štve - potkal se s tím někdo?
...jen to resetování mne štve - potkal se s tím někdo?
viz. tady