Nová ROM 1.66 pro HTC HD2 včetně lokalizace konečně k dispozici!
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Dnes se na Sunnysoftu objevila nová a dlouho očekávaná verze ROM 1.66 určená pro zařízení HTC HD2, která by měla řešit spoustu nepříjemných problémů. Až ji nainstalujete, podělte se o své dojmy, jestli to stojí zato... :)
Dnes se na Sunnysoftu objevila nová a dlouho očekávaná verze ROM 1.66 určená pro zařízení HTC HD2, která by měla řešit spoustu nepříjemných problémů. Až ji nainstalujete, podělte se o své dojmy, jestli to stojí zato... :)
Tak jsem novou ROM nainstaloval, včetně češtiny. Nadšený z ní ale nejsem. Doposud jsem používal prvotní 1.43 a bez problémů. U té nové prostě nemohu psát e-maily. Přijímání funguje, ale pokud chci odepsat adresátovi, nebo vytvořit nový a-e-mail, tak se po kliknutí na Nabídka - Nová nic nezobrazí a displej zůstává stejný (jen návrat na složku Pošta v sense je složitější). Už jsem zkusi i účty odstarnit a znovu založit, ale nic nepomáhá. Nevíte někdo co s tím?
O víkendu snad budu mít HD2 na dokončení recenze, tak to nahraju a vyzkouším. Ty poštovní účty jsou Exchange nebo něco jiného?
Ahoj, chci se zeptat, mám verzi jinou než uvedenou na stránkách Sunnysoftu, neb mám telefon od T-mobilu. Mám udělat HardSPL a pak nahrát tu verzi ze Sunnysoft nebo se dá někde sehnat verze pro telefony od T-mobile ? Jedná se o verzi 99HJY041-00
díky
díky
No já myslím že bez otevřeného SPL ti to přehrát nepůjde. Jednou se mi to povedlo, byla to sice nižší verze ale nešla tam pak čeština. JInak jsem zvědav jestli T-mobile vydá nějakou novou verzi, protože dle mě se jim to teda moc nepovedlo. Ta verze je dost poruchová.
Tak ................. dva dny testů ( na rozdíl od- ROM RUU_Leo_HTC_WWE_1[1].66.405.2_Radio_Signed_15.30.50.07U_2.06.51.07_Ship. :-))
Žádný kvalitativní prospěch ---čili stejný vydání i s bugama . snad jen že sunny udělal cert pro toto vydání . Chodí dobře -to je samosebou ...ale toho místa všude je mi upřímně velmi -ale hodně líto ..teda když zas nemluvíme o PP.. neskutečná hierarchie ve výpočtu proc...-mem., a ram....(samosebou doporučuju dynamickou PP-z mnoha prostých důvodu )..
nebudeme se bavit tady co a která je nej pochopitelně... to sem nepatří a je to na posouzení každého z nás . ..ale nic moc -to je celkový porovnání mezi stovkama- skutečně romkama :-))
ale zas ... z 95 % se jedná o 1.66 ze základu přeci :-)))...a ta vyšla někdy měsíc-dva zpátky už ..no nevim jestli zmiňovat jen místa počasí - v nastavení aktualizace atd.atd ......
když pujde do tuhýho tak bych tu vypsal bugy co mi docela příjde jako asi v tom smyslu kde nechal tesař díru :-)))
Žádný kvalitativní prospěch ---čili stejný vydání i s bugama . snad jen že sunny udělal cert pro toto vydání . Chodí dobře -to je samosebou ...ale toho místa všude je mi upřímně velmi -ale hodně líto ..teda když zas nemluvíme o PP.. neskutečná hierarchie ve výpočtu proc...-mem., a ram....(samosebou doporučuju dynamickou PP-z mnoha prostých důvodu )..
nebudeme se bavit tady co a která je nej pochopitelně... to sem nepatří a je to na posouzení každého z nás . ..ale nic moc -to je celkový porovnání mezi stovkama- skutečně romkama :-))
ale zas ... z 95 % se jedná o 1.66 ze základu přeci :-)))...a ta vyšla někdy měsíc-dva zpátky už ..no nevim jestli zmiňovat jen místa počasí - v nastavení aktualizace atd.atd ......
když pujde do tuhýho tak bych tu vypsal bugy co mi docela příjde jako asi v tom smyslu kde nechal tesař díru :-)))
[quote=Franky52]Tak jsem novou ROM nainstaloval, včetně češtiny. Nadšený z ní ale nejsem. Doposud jsem používal prvotní 1.43 a bez problémů. U té nové prostě nemohu psát e-maily. Přijímání funguje, ale pokud chci odepsat adresátovi, nebo vytvořit nový a-e-mail, tak se po kliknutí na Nabídka - Nová nic nezobrazí a displej zůstává stejný (jen návrat na složku Pošta v sense je složitější). Už jsem zkusi i účty odstarnit a znovu založit, ale nic nepomáhá. Nevíte někdo co s tím?[/quote]
Zde v bodu #85 máš odpověď na své problémy. A snad i jak se toho zbavit.
Zde v bodu #85 máš odpověď na své problémy. A snad i jak se toho zbavit.
Po vice jak dni s ROM 1.66 mohu konstatovat, ze vyhodu jsem zatim zadnou nenasel, zato mnohe oblibene aplikace se chovaji divne (na 1.48 jely OK). Tak nevim, zda kompletni reinstalace mezi 1.48 a 1.66 ma smysl...
EDIT: Tak, už si to sedlo. Pokud používáte vícero tweaků a utilitek z XDA, s novou ROM si natahejte jejich poslední verze (vyřeší to občasné konflikty). Jen ten T-Profiler už mi nefunguje prakticky vůbec (jede, ale nedělá, co má).
EDIT: Tak, už si to sedlo. Pokud používáte vícero tweaků a utilitek z XDA, s novou ROM si natahejte jejich poslední verze (vyřeší to občasné konflikty). Jen ten T-Profiler už mi nefunguje prakticky vůbec (jede, ale nedělá, co má).
Možná že by stálo za uvážení založit super vlákno o nej romkách a nastavit parametry ...nejedná se o tápače a začátečníky-ale právě pro ně....mohl by to být přínos ...dát to do jedný věty co S TIM všeobecně ..myslim o maximální romku všeobecně a pár z nás by mohlo porovnat ...podotýkám že základem by měla být implementace jakekoliv češtiny(to předně)...z jednoduchých důvodů....
Postupy jsou ......jen popisky co která neumí dobře- s čím a proč
Osobně se domnívám že by to byl asi dost přínos jak zkombinovat programy,romku ,radio a hlavně podpůrný úpravy registrů a tweeky.
Mám kolkrát pocit že by se tím krásně zeštíhlela debat do rozumných větví-a zřejmě by ubylo malinko zbytečných otázek .
Třeba by jsme se divili jak je to snadný:-)))))))))))))))))))) ....(po deseti- nejmín- fleší denně a padesáti týdnů v roce ) :-))
A ted to správný téma ... už jste měli někdo trojuhelník na obrazovce???...a kolikrát ??::D
Postupy jsou ......jen popisky co která neumí dobře- s čím a proč
Osobně se domnívám že by to byl asi dost přínos jak zkombinovat programy,romku ,radio a hlavně podpůrný úpravy registrů a tweeky.
Mám kolkrát pocit že by se tím krásně zeštíhlela debat do rozumných větví-a zřejmě by ubylo malinko zbytečných otázek .
Třeba by jsme se divili jak je to snadný:-)))))))))))))))))))) ....(po deseti- nejmín- fleší denně a padesáti týdnů v roce ) :-))
A ted to správný téma ... už jste měli někdo trojuhelník na obrazovce???...a kolikrát ??::D
Zdravím, nastavil jsem ofiko ROM 1,66.479.2 Radio 2.07.5122_2,Manila 2.219202525 ,HD2 chodí naprosto v pohodě , ale od instalace mi nejde na PC spustit přes Activesync, jde pouze karta .
Jedu na XP. Nevíte někdo kde je chyba? Díky
Jedu na XP. Nevíte někdo kde je chyba? Díky