Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Win7 64 ,přestala jít synchronizace.

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Pánové na WIN 7 64 mě přestala chodit synchronizace.Windowsi hlásí ,že systém nerozeznal připojené zařízení.Zničehonic. Ovladač tam je,zkoušel jsem snad vše,bez úspěchu.přeinstalovat PC se mi nechce.Přes Bluetooth to jde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nemáš kabel připojený k PC/ntb přes UBS hub nebo něco podobného?
    Zkus jiný USB port.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Právě že nemám. Vyzkoušel jsem všechny co mám. Divný je ,že se nepřipojím ani na druhém pc,kde jsou ty samý Win.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Tohle již někdo řešil na XDA. Zkus tam pohledat, nevím, jak to dopadlo, uvažovalo se o vadném micro USB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Nemůže to být,že synchronozuju přes kolíbku ? Ale předtím to šlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    no a zkusil jsi to přímo přes orig kabel?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    ted ho nemam k dispozici,mám ho v práci. Ale proč to přestalo jít přes tu kolíbku , Sakra
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    mohlo se v ní něco pos***

    zkus to s origo kabelem a pak můžeš případně řešit kolíbku
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Ju,zkusím.Pak se uvidí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Takže s origoš kabelem to jde. Takže teď co stou kolíbkou ? Kde můzže být chyba ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Koukni, kolik cínu Číňan použil...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    hihi,už jsem to rozebral a vypadá že to je všechno v poho. Tak nevím
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    167

    nic si z toho nedělej, jsem na tom podobně. Přes kolébku jsem se připojil a sesynchronizoval všeho všudy jednou (úplně poprvé). Po pár minutách se spojení samovolně odpojilo a od té doby když telefon do kolébky zasunu, vůbec není detekován. Přes kabel to chodí, přes kolébku ne (reinstalaci jsem samozřejmě zkoušel). Takže kolébku mám teď jenom na nabíjení, fakt výhodná koupě.

    (jo, jinak jsem taky na Win7, 64-bit)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Jojo,vyhozený prachy.Nejdřív sem sní chtěl vzteky šlehnout o zem,ale pak jsem si to rozmyslel.Přece jenom aspoň jako nabíječku se dá využít :-)

    Už si ani snad jinou nekoupím,nechci riskovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Omnia II a win7
    Od jobstudent v sekci Omnia II I8000
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-06-2010, 09:15
  2. TP2 s vista/win7
    Od Garry_ce4you v sekci HTC & klony
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-09-2009, 14:10
  3. MDA III s WM6 - přestala fungovat telefonní část
    Od shaana v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 08-09-2008, 12:12
  4. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-03-2005, 23:44