61. pravidelný pražský sraz ce4you :: Praha, 20. března 2010, SteakBar Levandule
Dovoluji si vás opět pozvat na další setkání všech příznivců mobilních zařízení a ce4you, tj. na 61. pravidelný pražský sraz ce4you, který se bude konat v sobotu 20. března 2010 na tradičním místě a v tradiční dobu (viz link), tedy SteakBar Levandule, Staromlýnská 493/3, Praha 9 - Vysočany, tel: 777 336 772, GPS: Loc: 50°6'32.517"N, 14°29'54.329"E od 14 do 22 hodin. Pokud chcete něco odborného či poradit, raději přijďte do 17. hodiny a samozřejmě to napište do tohoto vlákna. Jako vždy budete mít možnost prohlédnout si zařízení, příslušenství, softy..... něco zakousnout a trošku popít.
Novým i náhodným návštěvníkům webu, méně pozorným, nepozorným či nevšímavým čtenářům opět opakuji, že na sraz může přijít každý, nejde o žádnou uzavřenou společnost vyvolených, jak si mnozí stále mylně myslí. Podmínkami jsou jen zájem o "problematiku" PDA a smartphone a peníze na zaplacení vlastní konzumace.
Srazy se dělají pro vzájemnou výměnu poznatků a zkušeností. Doporučuji návštěvu srazu především nováčkům, kteří s Pocket PC - Windows Mobile zařízeními začínají (nebo by chtěli začít) a potřebují poradit či jen "naťuknout" a stejně tak i těm, kteří zvažují nákup nějakého zařízení nebo příslušenství.
Více informací k místu a době konání tohoto (a také dalších pražských srazů v roce 2010) srazu najdete v této diskuzi.
Informace o všech srazech ce4you najdete zde.
Pokud je něco najasné, zeptejte se v tomto vláknu nebo mi napište soukromou zprávu.
Novým i náhodným návštěvníkům webu, méně pozorným, nepozorným či nevšímavým čtenářům opět opakuji, že na sraz může přijít každý, nejde o žádnou uzavřenou společnost vyvolených, jak si mnozí stále mylně myslí. Podmínkami jsou jen zájem o "problematiku" PDA a smartphone a peníze na zaplacení vlastní konzumace.
Srazy se dělají pro vzájemnou výměnu poznatků a zkušeností. Doporučuji návštěvu srazu především nováčkům, kteří s Pocket PC - Windows Mobile zařízeními začínají (nebo by chtěli začít) a potřebují poradit či jen "naťuknout" a stejně tak i těm, kteří zvažují nákup nějakého zařízení nebo příslušenství.
Více informací k místu a době konání tohoto (a také dalších pražských srazů v roce 2010) srazu najdete v této diskuzi.
Informace o všech srazech ce4you najdete zde.
Pokud je něco najasné, zeptejte se v tomto vláknu nebo mi napište soukromou zprávu.
Teoreticky bych mohl přijít, pokud mi vyjdou peníze :D Rád se sejdu s normálními lidmi = uživateli Windows mobile :)
[quote=krabicka3]Koukam, ze tentokrat budu uplne sam. :)[/quote]
No,i to je mozne,ja budu mozna nekde u Mirosovic popijet :D
No,i to je mozne,ja budu mozna nekde u Mirosovic popijet :D
Já budu popíjet na Moravě, jedem s bandou lidí odemykat jaro do Víru :)
Čekám Zdeňkovo vyjádření ohledně nekuřáckého srazu, nicméně to zatím vypadá, že dřív bude dubnová Levandule, než druhý NNS... Nicméně Clark Košík se onehdy vyjádřil, že s Jiřinou plánují nějaký "alternativní" sraz, tak třeba by mohl klapnout aspoň ten, což...? :D
Čekám Zdeňkovo vyjádření ohledně nekuřáckého srazu, nicméně to zatím vypadá, že dřív bude dubnová Levandule, než druhý NNS... Nicméně Clark Košík se onehdy vyjádřil, že s Jiřinou plánují nějaký "alternativní" sraz, tak třeba by mohl klapnout aspoň ten, což...? :D
Mě to opět časově nevychází, snad v dubnu. :? :oops:
Ale pokud by někdo chtěl přijít na extra nekuřácký sraz, ať prosím zahlasuje zde.
Ale pokud by někdo chtěl přijít na extra nekuřácký sraz, ať prosím zahlasuje zde.
Na nekuřáckém srazu nebudu chybět...a kdo z místních geeků bude mít 30. března cestu do hotelu Corinthia na ED Expo, tak mě může eventuálně navštívit na stánku AMD&Sapphire :D
I já přijedu.Jen doufám,že htcjirka si to rozmyslí,a pojede na sraz,než aby si někde ničil ledviny...;)
Kdyby měl někdo zájem, tak další týden je 2. nepravidelný nekuřácký sraz ce4you :: Praha, 27. března 2010, Zlatý rožeň.
Asi 5 nas tam bylo. Rekl bych, ze na tomto srazu se podepsalo hezke pocasi. Osobne jsem slabsi ucast asi jeste nezazil. Neni kazdy sraz posviceni. :)