Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Core player

  1. #1
    Benedygtus_ce4you
    Guest

    Mam takovy mensi problem s timto programem.
    Mam verzi > CorePlayer.v1.3.6.Build.7427 open a tam zaskrtnu jak ten film tak i titulky ze vsehcno pobejzi, jenze to byl omyl protoze titulky to nenacetlo a navic kdyz jem spustil samotny film tak to hodilo tu chybu a nesel ani zvuk.
    Predem dekuji za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    116

    Mam tu samou verzi a coreplayer titulky podle me porad jeste neumi (teda ja to tam nikde nenasel a ani internet o nich nic nezminuje ), takze bych chybu mozna videl v tomhle ... na Nhathoa ROMce to beha vse bez problemu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    199

    titulky /*.smi/ umí z mobilních , pokud vím, jenom TCPMP /free předchůdce Coreplayeru/ a to ještě jen jedna verze /myslím 072 RC/ - pohledej na google. Jenže na D2 jsem s ním měl potíže se stabilitou , takže používám Coreplayer a titulky vkládám do obrazu při konverzi /mateční sbírku mám HD v *.mkv/ , konverguji programem PocketDivxEncoder, aktuální verze 4.5
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Benedygtus_ce4you
    Guest

    No prave ja si nejdriv stahnul TCMP jenze ten mi nefunguje takze jsem si stahnul core player...dobre takze titulky mam jakoze vyresene ale co ten zvuk?
    poradi mi nekdo s tim zvukem? doufam ze to dopadne lepe nezs tema titulkama ktere tam tedy nejdou
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    116

    tak by to treba chtelo napsat, jakou chybu ti to napsalo . Kazdopadne HR si myslim ,ze to vyresi
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Benedygtus_ce4you
    Guest

    jsem zapomnel...pise to ze chybi AAC teti verze
    nekdo mi (zas jinde) poradil ze si ho mam stahnout nicmene nevim kde...nebo pod jakym "heslem" to najit
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    116

    No s tim sem se nesetkal, ale zkusil bych resco codec pack. Pripadne zagoogeli AAC codec pocket pc a uvidis, co ti vypadne
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    199

    info pro všechny přehravatele videí - nejnovější verze TCPMP umí už i titulky a má i hezké skiny odkaz . Pozornost věnujte při instalaci korektní verzi ffmpeg /TD2 je strongarm/ . Vzzkoušeno , funguje perfektně...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    0

    Jak ten ffmpeg nainstalovat?

    Jinak zbezne ten TMPC 0.72 RC 2 porad nic -> dokonce se ani nevykresluji ikonky pro prehravani a pause. Nechapu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    199

    Instalace popsána v odkazu - známý problém u HTC s neskinovaným provedením /"neviditelné",ale funkční ikony tlačítek/,daný tím oblíbeným HTC horním a spodním černým taskbarem odstraňují právě skiny /instalační instrukce v archivu - pozor na rozlišení displeje- Topaz má WVGA/, mě osobně líp vyhovuje IPhone skin /více fingers friendly/. Zvolený plugin FFMPEGu vkopírujte do instalačního adresáře TCPMP /přepíše původní "univerzální", leč neoptimalizovaný plugin/. Pro Topaze je optimální strongarm kompilace , doporučuje se použít komprimovanou verzi /uncompressed způsobuje v některých systémech nestabilitu, jak psáno v instalačních instrukcích/...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    0

    Tak jsem to zkusil: nainstaloval jsem tu RC2, ale v About se to hlasi jako porad RC1.

    A tim FFshow, strongarm, at uz komprimovanym, ci ne, mi to vubec nejede - misto obrazu vidim jen barevne cary.

    Jedna se o diamond2, WM 6.5 + Sense 2.5
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    199

    Citace Původně odesláno od niky
    Tak jsem to zkusil: nainstaloval jsem tu RC2, ale v About se to hlasi jako porad RC1.

    A tim FFshow, strongarm, at uz komprimovanym, ci ne, mi to vubec nejede - misto obrazu vidim jen barevne cary.

    Jedna se o diamond2, WM 6.5 + Sense 2.5
    Volby-video-RawFrameBuffer/GDI ...Defaultní DirectDraw nepodporuje Qualcomm správně a GAPI má problémy s formátováním /u Topaze/ - on ten soft je pro různá PocketPC....Jinak GDI je oněco méně výkonný mód , ale podporuje překrývání videa /titulky/. S tím RC1 je to chyba v překladu /autoři použili lokale z předchozí verze- původní RC1 neuměla titule-holt to není profi soft.../
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    0

    Vyzkousel jsem, ted obraz funguje, ale titule porad ne

    A i tak, kvalita obrazu je docela mizerna a jeste se to trha, a to je obycejny 350 MB divX

    Coreplayer to prehrava bez trhani a na pohled v diametralne odisne kvalite. Jenze nepodpuje titule.

    Nechapu, jak je mozne, ze po deset let neexistuje na WM poradny a slusny prehravac videa.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problem se zpomalenim v Core Player
    Od orgasmic v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-12-2009, 12:23
  2. Core player
    Od jval_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 04-12-2009, 07:55
  3. The Core Pocket Media Player (TCPMP) ve WM6
    Od jh5355 v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-03-2008, 14:55
  4. The Core Pocket Media Player 0.65y3 (BetaPlayer)
    Od macula_ce4you v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 03-08-2005, 12:02