Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: S2U2 (Slide2Unlock2)

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Používám aktuální verzi tohoto programu a nekdy se mi stává že mi zamrznou hodiny a nemění se je tam proste ten čas kdy jsem zhasnul displej, nevíte někdo co stím..??
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    Netusim jakou mas ROm zda cistou nebo custom ale mrkni na XDA zda nevysla nova verze S2U2 (Slide2Unlock2).
    Ja jedu na oficialni ROM2.03 s 2.03 cestinou od sunnysoftu a jsem spokojeny.
    Vyzkousel jsem mraky ROM a vsemoznejch pitomosti lae vetsinou nebyly odladene a zbusobovaly jen nestabilitu jinak spolehliveho diamonda,takze asi tak.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    ja mam uplne tu puvodni rom co tam byla v tom telefonu.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    mohl by mi nekdo zaslat odkaz na nakou oficialni rom a k tomu cestinu a popř i návod jak jí tam nahodit děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    76

    Oficiální ROM i češtinu najdeš na stránkách Sunnysoftu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    a kdyz je ta romka originální tak jak se tam instaluje..? poslal by jsi mi nakej navod..? jsem v tomto uplná lama
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    76

    Návod z ofiko stránek:

    Před aktualizací zařízení zazálohujte data. Dříve než spustíte Nástroj pro aktualizaci paměti ROM (RUU), proveďte následující:

    * Zkontrolujte, zda jsou zařízení a počítač propojeny synchronizačním kabelem USB. Pokud používáte systém Windows XP®, program ActiveSync® se automaticky spustí a vytvoří propojení. Pokud používáte systém Windows Vista™, program Windows Mobile Device Center vytvoří propojení mezi zařízením a počítačem.

    * Zkontrolujte, zda byly ukončeny všechny spuštěné aplikace v zařízení.

    * Ujistěte se, že úroveň nabití baterie zařízení je přinejmenším 50%. Kontrolu proveďte tak, že klepnete na položky Start > Nastavení > karta Systém > Napájení.

    * Aktualizace může trvat až 30 minut; NEPŘERUŠUJTE proces aktualizace, neprovádějte a nepřijímejte telefonické hovory, neodpojujte zařízení od počítače a netiskněte žádná tlačítka, dokud nebude proces dokončen.

    Jakmile bude nástroj RUU stažen, spusťte aplikaci na počítači a postupujte podle pokynů.

    Návod na instalaci češtiny ( lokalizace ) máš popsán na stránce Sunnysoftu pod tlačítkem "Information"
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. S2U2 a hw tlačítko
    Od Matt_CZE v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-09-2010, 23:37
  2. S2U2
    Od lukbe_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-06-2010, 12:47
  3. S2U2 v1.62
    Od Peter Kamenský v sekci Touch HD
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-04-2009, 21:04
  4. iPaq 614c a S2U2
    Od MrAndrew_ce4you v sekci iPAQ 6xx
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-01-2009, 11:43