Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Google Sync

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    4

    ahoj,
    uz mam na svojom diamond2 treti firmware, ale stale sa mi nepodarilo ani po niekolkych pokusoch rozchodit Google Sync. skusal som oficialny fw wm6.1, oficial wm6.5 a duttyho rom R6 a R7.2. v rom asi chyba nebude. robim vsetko ako je popisane v manuali na google stranke. ma s tym niekto skusenosti?

    vdaka!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Už se to tu nedávno řešilo. Zkus prohledat forum. Kdyby jsi nenašel, dej vědět, kouknu na to.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    4

    podla toho co som nasiel, sa mobil ku google pripojil. tu je dokaz:
    google dashboard:
    Most recent: sync at 12:38 AM

    ked vsak pustim activesync na mobile, pise looking for changes... skonci to touto hlaskou: syncrhonized none, a ked dam view support code tak je tam c: 0x80004005
    toto mi robi vzdy a v kazdom fw. skusal som nastavovat meno@gmail.com, aj meno@googlemail.com, kombinacie, nic nepomohlo. stale to iste. problem som na fore nenasiel, preto pisem sem.

    dakujem za pomoc!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Nechci kecat, ale při přihlašování ke službám Google (Gmail, Picasa apod.) se používá jen meno, nikoliv ještě zavináč + to za ním...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    4

    skusal som uz aj to, ale v takom pripade je potrebne vyplnit dalsi riadok pod menom a heslom a sice domena.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    4

    tak som sa dostal dalej. zistil som ze ked vyskrtnem TASKS zo zoznamu synchronizovanych poloziek, zacnu sa synchronizovat kontakty. teraz to zamrza na Synchronizing - Contacts: Processing.

    edit:
    tak sa mi to podarilo, po zalohe google kontaktov som ich vsetky zmazal. teraz funguje vsetko bez problemov, kontakty z mobilu sa preniesli do google uctu a vyzera ze funguje aj kalendar. z google uctu sa pri synchro asi treba odhlasit.
    skoda ze nejdu tie TASKS...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Jo tak tady byla chyba. Ale kdyby jsi jel podle návodu na stránkách googlu jak jsi psal, tak tam píšou, že lze syncovat jen kontakty, kalendář a maily to ostatní zatím nelze. Tasks můžeš synchronizovat třeba s MyPhone od Microsoftu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ahoj

    Mohlů by jsi prosímtě dát nějakej jednoduchej návod ? Od té doby co mám W6.5 tak mi synchronizace nejede a hází mi to chybz 0x85010006.

    Díky

    Bohdan
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Google Sync - problem !!!!
    Od terekyn v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-02-2010, 16:12
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-11-2009, 09:03
  3. Google calendar Sync
    Od jirabach v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 23-07-2009, 19:12
  4. iPAQ 6915 - problém s Google Sync
    Od zdenek_ce4you v sekci iPAQ 6xx
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-05-2009, 13:47
  5. Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 22-04-2009, 06:11