problém s namapováním dlouhého stistku v AE Button Plus
Snažím se namapovat Cyberon Voice Speed Dial na dlouhý stisk levého tlačítka (tj. tlačítko přijetí hovoru).
V AE Button Plus vyberu "Zelené tlačítko telefonu" a nastavím:
- ovládat pomocí AEBPlus
- stisknutí 1x - spustit aplikaci - Telefon
- stisknutí dlouhé (přidržení) - spustit aplikaci - Voice Speed Dial
Bohužel ta druhá část, tj. dlouhé stisknutí nefunguje - program se neotevře.
Zkusil jsem namapovat program na stisknutí 2x - program se otevře OK.
Tj. zdá se, že problém je jenom u toho přidržení tlačítka. Ještě jsem našel v Option - Other Option - "Long Keypress" Mode. Zkusil jsem zaškrtnout tuto volbu, ale žádná změna. Stále nic. Kde je zakopanej pes?
V AE Button Plus vyberu "Zelené tlačítko telefonu" a nastavím:
- ovládat pomocí AEBPlus
- stisknutí 1x - spustit aplikaci - Telefon
- stisknutí dlouhé (přidržení) - spustit aplikaci - Voice Speed Dial
Bohužel ta druhá část, tj. dlouhé stisknutí nefunguje - program se neotevře.
Zkusil jsem namapovat program na stisknutí 2x - program se otevře OK.
Tj. zdá se, že problém je jenom u toho přidržení tlačítka. Ještě jsem našel v Option - Other Option - "Long Keypress" Mode. Zkusil jsem zaškrtnout tuto volbu, ale žádná změna. Stále nic. Kde je zakopanej pes?
Me toto nastaveni bez potizi funguje,dlouhe podrzeni Zeleneho tlacitka prave na zmineny Voice Speed Dial.
Verze AEbutton 2.6.6
Verze AEbutton 2.6.6
hmm, tak jsem AE Button Plus zase rychle odinstaloval. Přes noc mi ze 100% baterie zbylo jenom 54%.
Nebyla by nějaká jiná alternativa, jak ten Voice Speed Dial namapovat? Nebo nešlo by to přímo v registrech?
Nebyla by nějaká jiná alternativa, jak ten Voice Speed Dial namapovat? Nebo nešlo by to přímo v registrech?
AEbutton ti to urcite nezpusobil,pouzivam ho taktez a zadny odber nezpusobuje,pokud jsi ho nenaistaloval na kartu,coz by byl ten nejvesi nesmysl.
Na xda jsou o tom rozsahle diskuze,nejvice je podezdrivan G-alarm apod.
Na xda jsou o tom rozsahle diskuze,nejvice je podezdrivan G-alarm apod.
ok, zkusím přeinstalovat a dát mu druhý pokus
EDIT:
Tak si nemůžu pomoct. Testoval jsem to několik dnů. S nainstalovaným AE Button Plus baterka vydrží podstatně méně. Po večerním dobití do 100% má ráno baterka sotva přes 70%. Jakmile AE Button odinstaluju, ukazuje ráno baterka okolo 90%. Po nabití jsem ještě vždycky udělal reset, aby spotřeba baterie nebyla ovlivněná zabranou pamětí, nebo tak. Suma sumárum s AE Button PDA vydrží tak 1-2 dny, bez něj 3-4 dny.
EDIT:
Tak si nemůžu pomoct. Testoval jsem to několik dnů. S nainstalovaným AE Button Plus baterka vydrží podstatně méně. Po večerním dobití do 100% má ráno baterka sotva přes 70%. Jakmile AE Button odinstaluju, ukazuje ráno baterka okolo 90%. Po nabití jsem ještě vždycky udělal reset, aby spotřeba baterie nebyla ovlivněná zabranou pamětí, nebo tak. Suma sumárum s AE Button PDA vydrží tak 1-2 dny, bez něj 3-4 dny.