Poškrábaný displej
U diamonda mam poškrábaný displej dá se to nák vyleštit..? četl jsem že trebe zubní pastou ale to sem zkusil a nevidel jsem rozdil. Pak také pry je naka pasta Displex máte sní nekdo zkušenosti nebo máte zkušenost s něčím jiným u tohoto telefonu..??
To je otázka do pranice....záleží, jak moc jsou škrábance hleboké. Pokud hodně, žádný výbrus nepomůže a naopak se může nadělat více škody, než užitku. Trošku jdou vyretušovat slabé, tenké a hlavně ne moc hluboké škrábance. Jsou na to speciální pasty, mě se osvědčila dětská zubní pasta Perlička. Je třeba dosti dlouho leštit, tlačit přiměřeně a hlavně dávat pozor, aby se pasta nedostala i tam, kam nemá.
Ono je to možná zbytečná práce - mám na Treu displej dosti ošoupaný, ale je to vidět jen při vypnutém displeji a jen z určitých úhlů pohledu. Pokud je displej zapnutý, ničeho si nevšimneš.
Ono je to možná zbytečná práce - mám na Treu displej dosti ošoupaný, ale je to vidět jen při vypnutém displeji a jen z určitých úhlů pohledu. Pokud je displej zapnutý, ničeho si nevšimneš.
tadyto je videt taky pri vyonutom displeji a nebo pod určitym uhlem a nebo taky jak se presto prejede stylusem tak je to trochu cítit no
Záleží na těch škrábancích, osbně s krycími pastami dobrou zkušenost nemám, stojí kolem 200 kč a efekt skoro žádnej, lepší je zubní pasta jak psal Zdeněk...
Ale fólie na display taky lecos schová, pokud to nejsou větší škrábance...
Ale fólie na display taky lecos schová, pokud to nejsou větší škrábance...