usb to pc - jen nabíjet
Jeden dotaz pokud připojím Diamonda k PC tak mi vyskočí obrazovka kde se mě táže jak chci připojit diamonda k PC Active sync, USB storage nebo intenet. moje otázka zní zdali by se dalo udělat to aby přibyla položka USB power - pouze nabíjení.
Pokud totiž zvolím USB tak ztratim přístup k internal, pokud zvolím jednu ze zbývajících položek tel s PC se snaží komunikovat.
Což je pro mě často nevhodné. A mít možnost ho připojit ale nedělo by se nic než jen nabíjení by bylo ideální.
Co myslíte šlo by to?
Pokud totiž zvolím USB tak ztratim přístup k internal, pokud zvolím jednu ze zbývajících položek tel s PC se snaží komunikovat.
Což je pro mě často nevhodné. A mít možnost ho připojit ale nedělo by se nic než jen nabíjení by bylo ideální.
Co myslíte šlo by to?
A problem je v tom, ze AS se snazi synchronizovat? Pokud jo, tak se da i nastavit natvrdo jako host a na nic se neptat - ActiveTweak
jj je to problém využívám všechny tři funkce proto je nemohu zazdít, ale zase občas potřebuju tel. připojit k PC aniž by na PC bylo nějak evidentně vidět že se k němu něco připojilo :-) kromě jiného
Já to řešim tim že když mi to vyhodí na telefonu nabídku typ připojení tak vypnu displej a propojení s ActiveSync neproběhne a telefon se nabíjí... ale když potom mobil probudim tak už se propojí :-(
Vyzkoušej i jiné USB na PC/ntb nebo to připoj přes USB hub. S tímto mají mnozí uživatelé problémy, že jim to tam nesyncuje. Jim to vadí, ale zde by to bylo vítáno.
no tohle by nebylo řešení pro mne, jelikož to připojuji na více PC/NB a vozit u sebe HUB nebo dva kabely je nešikovné. Někdy chi využít funkce(USB dis, Active sync) a jindy je to zase nevhodné. Navíc jak kdy na kterém stroji.
Šlo mi o to to vyřešit co nejjednodušeji, tak mě napadla tato varianta otázka ale je zdali je vůbec možné toto nějak softwarově v tel. udělat
Šlo mi o to to vyřešit co nejjednodušeji, tak mě napadla tato varianta otázka ale je zdali je vůbec možné toto nějak softwarově v tel. udělat
Softwarově by to šlo upravit jedině ukuchtěním uživatelské Rom's . Nevím ale, jestli to má smysl , když stačí po připojení ke kompu telefon prostě vypnout..
problém který mě na toto přivedl, vybitá baterie potřebuji synchronizovat, po ruce není zásuvka, ale k dispozici je NB, pokud připojím jako disk, nabíjí se, synchronizuji ale neodešlou se mi maily s přílohou z interbal storage, připojím jako active sync chce to synchronizovat přes kabel a instalovat active sync