Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: energyROM titanium - problémy

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    149

    DD, po delším laborování, kdy jsem zjistil, že mi bez manily vlastně bylo líp (čekal jsem až na verzi, kde opravdu funguje landscape), jsem nainstaloval ROM, ve které manila není. Zvolil jsem energy - tuhletu, ale ve verzi z 19.1.2010 - nicméně z changelogu nevyplývá, žeby se dále popisovné věci měly nějak měnit. Mám s ní následující problémy a nevím, zda je to dáno konkrétním kuchařem, absencí manily nebo mým ignorantstvím:
    1. Když mi zvolá nenámé číslo, tak kontakt nejde uložit přímo (vyskočí "manilový" dialog, ze kterého je cesta dál jen přes cancel) ... musí se ukládat přes call history, detaily hovoru...strašně moc kroků. Myslím si správně, že je na vině absence manily?
    2. Maily z naší interní domény mi nejdou otevírat -pouze vidím, že přišly.
    3. V PocketPlayeru mi nefunguje "browse" - je na vině taky absence manily? To asi ne...tak co tedy? jaký kdo používáte jiný player? S funkcemi, co má ten můj?

    ...myslím, že bezmanilová ROM je asi nesmysl, protože vše výšeuvedené mi v pohodě na jiných ROM (W6.5/Sense 2.5) chodilo - používal jsem energy a teď naposled AF - co myslíte Vy?

    ...rozdíl ve volné paměti mezi AF (s manilou) a energy (bez manily) je citelný a je při běžné práci poznat - dělá někdo opravdu štíhlou ROM?

    dík za případné tipy
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    1. Bug, který má Energy ROM už pěkně dlouho, podle mě s manilou vůbec nesouvisí.
    2. Nevím co tím myslíš, že nejdou otevírat, s maily problém nemám. (pužívám verzi z 16.1.)
    3. S tím taky nemá Manila co dělat, nepíšeš jakou verzi Pocket Playeru používáši, zkus novější, mě bez problémů fungovala verze 4.1

    Každopádně ten odkaz na ROM, kterou používáš je na Diamond a ne na TP2, ta je tady a poslední verze je ta moje z 16.1. tak mi není jasné jak můžeš mít verzi z 19.1.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    149

    Díky
    Ad1 - dobře vědět
    Ad2 - kliknu na mail a nic se nestane. Dám ho forwardnout a až v tom forwardovaném si ho mohu přečíst. U mailů "zvenku" se to neděje, fungují OK...s ROMkou AF se to nedělo...
    Ad3 - PocketPlayer mám 4.1, na předchozích EnergyROM mi chodil OK, na této dělá výše popsané...vůbec mi aplikace od conduit přijdou divné - mám PocketPaint a tam se u ROMky AF ztrácelo celé menu...

    Verze ROM: jednoduchý, jsem blbej, odkaz sem jem dával přes google, nekontroloval ho po sobě...mám samozřejmě tu verzi z 16.1.

    Necituj předchozí příspěvek. Zbytečná citace smazána. admin

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Pocket Player jsem taky používal na starší verzi, ted používám Pocket Music.
    Ty maily myslíš tak, že jsou ze stejné domény jako nastavení tvého účtu?

    EDIT: Hmm, tak ted mi to jeden mail udělal taky, nešla rozkliknout ani hlavička a ani když jsem ho stáhl celý. Ale nemá to nic společného s mou doménou, jen v něm byla příloha.

    EDIT2: Tak je to opravdu problém v ROM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    149

    Shrnutí - znova...
    1. Nefungující PocketPlayer - opavdu nefunguje, zkusit PocketMusic - vyzkoušel, správa playlistů, hledání pole autora atd. je v PocketMusic horší, než v PocketPlayeru - je to tím, že mám free verzi, nebo je to prostě horší?
    2. neotevírající se maily - potvrzeno, chyba vROM
    3. Ukládání čísel - bug potvrzen, na webu jsem našel v tomto vlákně, že by na to měl být hotfix, ale nedogooglil jem se k němu.

    další věc:
    když se mi nelíbí opera 10, tak
    a) jak ji odinstaluji
    b) kde najdu "tu správnou" stabilní pro TP2, aby podporovala slider?

    Obecně: jak se zbavím věcí, které nechci mít nainstalovány, vím, že jde o jinak samostatně dostupné aplikace, keré jen nrgz zavařil do romky, a teďnjdou odinstalovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    1. Tak jsem PocketPlayer kvůli tobě nainstaloval a BROWSE mi funguje, můžeme vyřešit přes SZ, PocketMusic má správu knihovny opravdu jen přes adresářovou strukturu.
    3. Sice tuto funkci nepoužívám, takže mi nechybí, ale ten hotfix jsem ti našel, nevím ovšem jestli to řeší.

    a) věci co jsou v ROM nijak neodinstaluješ, musel by si je natvrdo smazat.
    b) slider je co?

    Toto by měla být hodně odlehčená ROM, jen podle toho jak to sleduji tak tam není od autora moc velká odezva k řešení bugů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    149

    Citace Původně odesláno od Bobanovicz
    1. Tak jsem PocketPlayer kvůli tobě nainstaloval a BROWSE mi funguje, můžeme vyřešit přes SZ,
    moc dík, ..SZ

    Citace Původně odesláno od Bobanovicz
    3. Sice tuto funkci nepoužívám, takže mi nechybí, ale ten hotfix jsem ti našel, nevím ovšem jestli to řeší.
    dík za snahu. nainstaloval a nic, zresetoval a nic... asi to není TEN cab ...dá se bz toho vyžít, tak co už taky...

    Citace Původně odesláno od Bobanovicz
    slider je co?
    proužek pod displejem, co po něm jezdíš prstem, abys zvětšil/zmenšil text mailu nebo zoomoval webovou stránku - ne každá opera toto podporuje...

    Citace Původně odesláno od Bobanovicz
    Toto by měla být hodně odlehčená ROM, jen podle toho jak to sleduji tak tam není od autora moc velká odezva k řešení bugů.
    zajímavý odkaz - jako koncept se mi to moc líbí (romka bez balastu), ale ten projekt je zatím asi moc čerstvý



    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. [ROM|WWE|WM6.5.3|Sense 2.5] EnergyROM "Leo"
    Od Mashe v sekci Rhodium ROM a vaření
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 08-01-2010, 23:28
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-11-2009, 21:37
  3. Titanium - tipy, triky, nastavení
    Od Marian Veselý v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 18-11-2009, 07:54
  4. EnergyROM Titanium - nová verze
    Od rriha v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-10-2009, 19:22
  5. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-04-2005, 11:13