Nefunkční zařízení HTC Touch Cruise (problém po soft resetu)
Zdravím všechny, chtěl bych Vás moc požádat o radu. Když jsem potřeboval resetovat zařízení (softreset) ukázala se obrazovka na které jsou jen 4 vodorovné pruhy (červený, zelený, modrý a bílý) v červeném pruhu je nápis "POLA100 MFG SPL-2.20.OliNex CPLD-2" a v bílém pruhu je nápis "Serial" (pouze když zařízení připojím k PC, tak se změní na "USB". Jinak zařízení nereaguje absolutně na nic (sost, hard reset, tlačítko displaye, žásná další tlačítka, vyndání baterie, sim-karty, ani paměťové karty (pouze když je paměťovka vložena, tak po resetu stylusem na zlomek vteřiny problikne bílá obrazovka s nápisem "Loading" a "No image file") poté opět naskočí výše popsaná pruhovaná obrazovka. Zařízení HTC Touch Cruise
Prosím pomozte!!!
D Ě K U J I
Prosím pomozte!!!
D Ě K U J I
Tak to jsi v bootloaderu, takže není nic ztraceno. Sice nevím, jak to mohlo nastat, jestli jsi předtím nic nedělal, ale budeš tam muset znova ffashnout ROM. Buď z karty (proto to problikávání), nebo přes USB. Více + ROM ke stažení na XDA Developers ...
Sajfi
Sajfi
Zatím Ti mockrát děkuji za pohotovou odpověď. Juknu na to a dám vědět (sice moc nevím - se svou angličtinou :-), ale zkusím to).
Zatím díky
Zatím díky
este ti moze pomoct mtty.exe ak sa pamatam prikazy su na xda. nejaky set14,task 2588aa idem cez pda teraz, naformatuje DOC. prides o vsetko snad nie pda. robil somto na artemisovi aj na universale
Moc děkuji. Stáhl jsem nějakou ROM (.exe. nešla, neustále to hlásilo chybu spojení), ale nakonec se mi ji podařilo natahnout na kartu a okamžitě to naběhlo. Jen mne překvapilo, že naskočil původní systém, se všema datama a nastaveníma - čekal jsem že bude nová instalace (ale jsem rád - znovunastavovat maily, mms, wifi, atd se mi fakt nechtělo). Takža mockrát děkuji za radu.:)) :)) :)) :))