Nabíjení a připojení sluchátek?
Dobrý den,
Jediné co mi zatím brání v nákupu je nemožnost připojit sluchátka při nabíjení. Existuje nějaká "redukce" nebo konektor, který by to umožňoval? Klidně i neznačkový. Děkuji
/edit : jde mi o připojení sluchátek klasickým 3,5 jackem
Jinak mockrát děkuji panu Kozovi za vyčerpávající recenzi a ostatní reakce majitelů. Toto vše přispělo k tomu, že jsem se dozvěděl vše co jsem potřeboval a nemám tedy problé ms rozhodováním.
Jediné co mi zatím brání v nákupu je nemožnost připojit sluchátka při nabíjení. Existuje nějaká "redukce" nebo konektor, který by to umožňoval? Klidně i neznačkový. Děkuji
/edit : jde mi o připojení sluchátek klasickým 3,5 jackem
Jinak mockrát děkuji panu Kozovi za vyčerpávající recenzi a ostatní reakce majitelů. Toto vše přispělo k tomu, že jsem se dozvěděl vše co jsem potřeboval a nemám tedy problé ms rozhodováním.
Ano existuje redukce, pomocí které je možné připojit jak sluchátka, tak i nabíječku. Třeba tato u [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
ja si koupil tuhle [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], uz kvuli tomu, ze podle me vydrzi. Teda co me prekvapilo, ze po pripojni sluchatek jde i zvuk z repracku. Ale zas jde chytat i signal z TMC, takze je to pul na pul ;)