HTC HD2 od T-Mobile
Ahoj všichni přátelé HTC
Dnes jsem zakoupil přístroj HTC HD2 u společnosti T-Mobile, a byl jsem nemile překvapen, když jsem zjistil, že balení neobsahuje:
- Pouzdro
- CD s ovladači
- Redukci SD/microSD
- manual
Je to varováni pro všechny, kteři o koupi uvažujou a nechtějí být stejně překvapeni jako já.
Dnes jsem zakoupil přístroj HTC HD2 u společnosti T-Mobile, a byl jsem nemile překvapen, když jsem zjistil, že balení neobsahuje:
- Pouzdro
- CD s ovladači
- Redukci SD/microSD
- manual
Je to varováni pro všechny, kteři o koupi uvažujou a nechtějí být stejně překvapeni jako já.
ja ho mam taky od T-M a vedel jsem co baleni obsahuje, takze me to neprekvapilo. A maji i na svych strankach psano co je a neni v baleni!!
tak se ti omlouvam, chybicka se vloudila, ale nasel jsem to tady http://www.itpoint.cz/zprava-itpoint.asp?id=4705&ico=64949681
Takový problém to není. Pouzdro nestojí za nic, CD s ovladači vlastně ani nepotřebuješ, stejně jako redukci SD karty. A manuál si normálně stáhneš z netu. Mám takový dojem,že největším nedostatkem na tomto kupu je T-mobile!
A jestli jsi z Prahy, tak mi zbylo ze zásilky z ebay černé silikonové pouzdro s fólií. Mohu za drobný obolus přenechat. Mnohem lepší než ten těsný paskvil, který je v normální dodávce označen jako pouzdro.
A jestli jsi z Prahy, tak mi zbylo ze zásilky z ebay černé silikonové pouzdro s fólií. Mohu za drobný obolus přenechat. Mnohem lepší než ten těsný paskvil, který je v normální dodávce označen jako pouzdro.
Když mě v T-Mobile řekli, že ho nemaj a budou mít možná v pátek, tak jsem se na ně vykašlal a koupil ho v origoš balení od HTC i s kartou.