Zdravím tak mám takýto problém keď mi baterka klesne na nejakých 70% tak sa mi telefón prepne do režimu lietadlo. Nasledovné ho musím znova nabíjať a všetko funguje ok až kým mi baterka neklesne na tých 70% chcem sa spýtať kde je asi problém či to bude v batérii a bude treba novú kúpiť? Asus som kupoval z bazáru nemám žiadne informácie aké je stará batéria.
Zkousel jsi udelat hard reset (zalohovat, pokud tam uz neco mas) a otestovat, jestli to dela "ciste" zarizeni?
Áno robí to stále.....nahrával som aj novú ROM proste pri tých percentách sa mi prepne na režim lietadlo pda funguje normálne len ak chcem používať aj telefón musím dobiť batériu
Jeslti to dělá ihned po HR, tak to bude asi baterii nebo HW zařízen. Ale můžeš ještě vyzkoušet program G-Profil.
Který můžeš nastavit např. tak, že v době od 7:00 do 23:00 bude režim normální a od 23:00 do 7:00 bude režim letadlo.
Pokud i při tom se bude režim sám přepínat, tak si kup baterii :)
Který můžeš nastavit např. tak, že v době od 7:00 do 23:00 bude režim normální a od 23:00 do 7:00 bude režim letadlo.
Pokud i při tom se bude režim sám přepínat, tak si kup baterii :)
takže kúpil som si batériu tak uvidím či to bude robiť....po založení batérie mi prístroj píše Neznáma batérie neudáva mi stav stále koľko percent mi ostáva čo s tým?
S bateriemi si užil Permar, možná že bude nějak reagovat.
Za sebe jen, je to originál (opravdová od Matela) - samozřejmě ASUS a kde jsi ji kupoval?
Za sebe jen, je to originál (opravdová od Matela) - samozřejmě ASUS a kde jsi ji kupoval?
nie je originál objednával som ju z tadeto: link
to akože keď nie je originál mi nebude zobrazovať info o stave batérie?
[color=red]Upraven link. Používejte klikací, nejsme warez forum. admin[/color]
to akože keď nie je originál mi nebude zobrazovať info o stave batérie?
[color=red]Upraven link. Používejte klikací, nejsme warez forum. admin[/color]
takže aj z novou batériou mi to robí a pribudol ďalší problém batériu prístroj nepozná neukazuje stav batérie.....ak má niekto nejakú radu tak prosím napísať ďakujem