Zmena odkazu laveho softkey na zaloze s kontaktami
Pouzivam program RESCO Contact Manager v2.02 a potreboval by som zmenit v TouchFLO 3D na zalozke s kontaktmi lavy softkey aby sa mi po kliknuti nan neotvarali klasicke windows kontakty ale resco kontakty. Pouzivam oficialnu ROM 2.03. Za pomoc dakujem
Změnit to můžeš buď Advanced Configem nebo podobnou utilitou, ručně pak v registrech:
[code][HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\Manila]
"HomeLSKText"="Popis"
"HomeLSKPath"="\\Windows\\xxxxxxxx.lnk"
"HomeLSKArguments"=""[/code]
[code][HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\Manila]
"HomeLSKText"="Popis"
"HomeLSKPath"="\\Windows\\xxxxxxxx.lnk"
"HomeLSKArguments"=""[/code]
to je uprava ktora zmeni softkey na today obrazovke, ja som myslel na karte/zalozke s oblubenymi kontaktmi.
Toto by mohl pořešit SSMaHo. Pohledej na XDA. Dá se s tím spouštět vpodstatě cokoliv čímkoliv v manile. ;)
v pohode adow, hlavne ze sa problem na koniec vyriesil :-D inac super praca erzika romka, mal som ju chvilu hodenu v telefone a bola super az na jednu malu chybicku :-) v erzika 8 rhodium s Touch FLO 2.1 pocas prehravania mp3 dochadzalo k obcasnemu seknutiu, ako keby ten audio patch, ktory to ma riesit tam ani vobec nebol a v erzike 9 so sense 2.1 to iste, aj ked v mensej miere tam to bolo pocut len ako take prasknutie. ale to nepatri asi do tohoto vlakna. ale inac perfektna pracicka :yes: skoda to bola jedina vec ktora ma prinutila nainstalovat tam official romku od HTC, pretoze mp3 pocuvam dost casto a v tomto som puntickar :-D