Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: GPS fix TouchPro x HD2

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    81

    Nevím jestli se to zdá jen mě,a nebo to je vseobecny problem. Proste na mem TouchPro je fix satelitu ten nejvetší horor. Nekdy se fixne za 5 min,nekdy za 30s nekdy vubec. Udelal jsem menší test a položil dve zarizeni vedle sebe TouchPRO a HD2 , HD2 fix za 5s touchPro 4min 36. zdá se vám to normmální? zkoušel jsem jak originalni fix tak i ruzne rady z xda ale nic nepomaha. Neuvažovali byste o reklamaci?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Je určitě stažený ten pomocný soubor z internetu? Pokud ano, určitě bych zkusil reklamovat, tohle není normální.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    81

    ten fix mi vubec nepomohl. je to proste zahada. Pro me je proste ta gps nepouzitelna. testoval jsem dnes: zapl v hradci kralove,viditelnost kolejm 4-7 druzic, první fix( brno- konečného náměstí)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Na podobne zavady se jeste doporucuje HW reset, protoze to je stejne to, co jako prvni udelaji v servisu. Udelat HW reset, stahnout data a zkusit. Pak nainstalovat fix a zkusit. A pokud to nebude fungovat, tak reklamovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    81

    tohle jsem delal nekolikrat bez vysledku.za jak dlouho se vam gps fixne? taky jsem prisel na souvislost ze pokud stahnu data tak do resetu telefonu se ty data nepouzivaji.resp nenaleznu zadny satelit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Ne, to se fakt chová divně, ten soubor se používá hned. Vím, že první Diamond a Pro měly s GPS problémy, ale spíš s přesností než z dobou fixu. Co tam je za ROMku? Oficiální?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    81

    Oficialni, vubec jsem nezkoušel šité rom, nemám v ně moc duveru. nejspíše zkusím reklamaci. uz mi jednou selhala klavesnice(nešel mačkat mezerník) a začína se to projevovat znmovu. navic ve spodni casti displaye mam takové duchy , pruh ktery tam zustava s jinou barvou atd.. docetl jsem se ze je to nejakym spatnym odstinenim. Navíc ta gps, nejak touch pro nesplnuje me ocekavani...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-05-2010, 17:57
  2. T-mobile Pratele sit nesit a TouchPRO
    Od Sako verife v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 14-07-2009, 10:27
  3. HTC TouchPro a nefunkční GPS
    Od lika v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-10-2008, 21:55