Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Vzdálená plocha - nelze se přihlásit

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Čau.
    Zkoušel jsem si hrát s Remote Desktop, ale nezadařilo se mi to dotáhnout úspěšně do konce. Dostal jsem se k výběru účtu, ale nepodařilo se mi přihlásit. Chci se tedy zeptat, zda by byl někdo tak ochotný a vytvořil nějaký alespoň stručný popis toho jak to rozchodit?
    Připojení je přes wi-fi router ke stolnímu PC a notebooku. Na obou jednou Win7.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Píše to nějakou chybu? A co přesně máte na mysli tím "dostal jsem se k výběru účtu"...

    Jinak problém bude možná na desktopu, připojení přes Remote Desktop není v základní instalaci povoleno, je nutné kliknout pravým tlačítkem na Computer v nabídce Start, vybrat ze seznamu Properties, v novém okně pak Remote settings a pak změnit nastavení pro Remote Desktop. Pokud není účet se kterým se chcete připojit administrátorem, pak ho musíte navíc ručně přidat do seznamu povolených. Pokud tohle nepomůže, napíšu to podrobnějc
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Povolil jsem na počítači vzdálenou plochu a přes PDA se pokusil připojit. Dostanu se na uvodní obrazovku, kde se můžu přihlásit. Uživatel je na počítači pouze jeden a je to administrátorský účet. Když na tento účet klepnu, zeptá se mě na heslo. Heslo žádné není, takže nic nevypisuji a dám přihlásit. Napíše mi to chybné heslo a to je všechno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Účet musí mít heslo, jinak se k němu přes RDP nepřipojíte. Teda alespoň tak to bývalo již od XP, zkuste to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Tak když jsem uk účtu vytvořil heslo začalo to fungovat.
    Teď bych měl další dotaz. Je možné využít PDA i k tím způsobem, že bych s ním ovládal počítač například při přehrávání filmů? Mám na mysli to, že když se připojím ke vzdálené ploše tak mě to na počítači neodhlásí. Prostě bych zůstal stále přihlášen a mohl počítač ovládat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Tady už to bude složitější... Nějak by šlo zprovoznit to připojení jako Vzdálená pomoc, které z principu nechá aktivní připojení. No a nebo použít kupříkladu VNC, které existuje jak pro desktop (server), tak pro mobilní zařízení (PDA) a jeho hlavní smysl je mít na displeji to samé, co je na monitoru počítače. Ale to už musíte sám, s tím mám minimum zkušeností. Klíčové slovo je VNC
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    73

    Lidičky nějak jsem nepochopil to nastavení...kde se dostanu do toho nastavení té vzdálené plochy? Mám XP CZ.
    Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Nelze se přihlásit do Active sync
    Od TOMT_ce4you v sekci Touch Pro
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-11-2010, 14:46
  2. Vzdálená plocha
    Od Dušan Mrázek v sekci Touch HD
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-09-2010, 16:41
  3. vzdalena plocha
    Od lllada69 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-07-2008, 20:45
  4. Máte problém se přihlásit?
    Od Pavel Koza v sekci Provoz FÓRA
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 17-01-2007, 15:10
  5. Vzdálená plocha
    Od matuna v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 27-09-2006, 12:33