Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 32

Téma: HTC HD2: SSPL k dispozici, flashování vařených ROMek je skutečností

  1. #1
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=606713

    Toužebně očekávaný okamžik nastal, k dispozici je Soft SPL pro zařízení HTC HD2, díky kterému je možné nahrát na zařízení i neoficiální, vařenou ROMku. Na rozdíl od Hard SPL je nutné ho použít při každém flashování, na druhou stranu je méně práce při případném vracení všeho do původního stavu například kvůli reklamaci.

    Dovádět s tímto kouskem software je ale rozhodně doporučené pouze zkušeným uživatelům, protože existuje reálné nebezpečí, že ze svého zařízení uděláte hodně drahé těžítko. Vždy je nutné číst velmi pečlivě instrukce pro instalaci (které jsou zatím jen stručné, protože se předpokládá, že zrovna toto nebude vaše první flashování) a držet se jich.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Hned se objevilo nekolik ROM k pouziti , osobne jsem cekal na lite - dokonce je uz i vanila , tedy orezana o vse zbytecne , zustava vlastne holy system . Je od provereneho odbornika l3v5y , takze kvalita je zarucena .... :-) je tam hafo dalsich , ale krome pdaviet se jedna o prvopokusy takze opatrne :-)

    vanila zatim slape jak hodinky :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    61

    To je najednou novych ROMek. Na xperii jsem pouzival romky od itjeho a fungovaly dobre. Ale ted asi pockam na nejake finalnejsi verze.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Zameril jsem se na ROM od l3v5y ... za kratkou dobu pokusu jsem nezaznamenal zadny zadrhel .....
    Dobra zprava je ze je postavena na wm 6.5.3 , tedy ma zmenene graficke prostredi - zatim nevim jestli k lepsimu nebo horsimu :-) , snaha je o lepsi ovladani prstem - (spodni lista rozsirena , krizek se presunul s horniho rohu do spodniho a nabidky maji vetsi fonty a cudle ) , na today to vypada docela dobre . Horsi zprava je ze to neni zas tak uplne kompatibilni s nekterymi programy ktere pocitaji ze spodni lista je uzsi a horni zase sirsi , takze tam uplne "nepasuji" ... to je ale otazka casu nez se to prizpusobi ....

    jinak "vanila" je opravdu s vyhrezlymi zbytecnostmi , takze pribylo asi 200Mb v ulozisti :-) , pracovni pamet je take na neuveritelnych cislech s beha to dost dobre ....
    "light" je na tom podobne - jen obsahuje par programu od HTC navic , manila je vyoperovana
    "full" ... je proste "full" :-)


    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    117

    Tiez som skusal full romku od l3v5y, na moje pocudovanie bola trosku pomalsia v skrolovani a prepinani tabov v sense. Dnes by mal vypustit novsiu verziu, ktora by mala byt odladenejsia.

    Momentalne mam topix 0.1, ktora je aj podla benchmarkov najrychlejsia a je to skutocne tak. Ale tato je postavena na rom 1.61, cize nie s novou grafikou ako ta od l3v5y.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Full jsem nezkousel,nepouzivam ty zdrzovaci ficury od htc , ale co se tyce rychlosti ... verim ze l3v5y je na benchmarku na tom nejlepe :-) , respektive neverim ze by nekdo s tech lidi co se tam do toho take pustili to zvladli lepe :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od mikulec
    Dnes by mal vypustit novsiu verziu, ktora by mala byt odladenejsia.
    Nova Vanilla uz je venku.
    Kdo ji zkusi?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    117

    No som troska sklamany, myslel som, ze tie nove 6.5.3 romky(l3v5y) by mali byt rychlejsie(podla benchmarkov aj su), ale odozva displaya je o dost pomalsia ako s oficialnymi. Napriklad ked prejdete prstom pospodnej liste, trocha to trva tej romke dokial zacne skrolovat, na tych starsich to islo hned ako ste sa dotkli tej listy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od czbird
    Citace Původně odesláno od mikulec
    Dnes by mal vypustit novsiu verziu, ktora by mala byt odladenejsia.
    Nova Vanilla uz je venku.
    Kdo ji zkusi?
    Mám ji tam,full. Běhá v poho.Zatím zkoumám :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Milan79_ce4you
    Guest

    Dočetl jsem se že proodzkoušení např. Vanily...
    - Soubor SSPL_RUU.exe nakopírujte do prázdného adresáře. Do tohoto adresáře nakopírujte také soubor RUU_signed.nbh s nahrávanou ROM.
    Co je to ten soubor ...nbh ? Kde ho najdu ?
    Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Když vyzkoušíš tu romku nad tebou v příspěvku,tak nepotřebuješ SSPL. Jen klikneš a řídíš se pokyny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    nepotrebujes ani jedno ani druhe , stahni jen ten exe soubor .....
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od bagio
    Když vyzkoušíš tu romku nad tebou v příspěvku,tak nepotřebuješ SSPL. Jen klikneš a řídíš se pokyny.
    jsem sní nějak nespokojený.je pomalejší ne oficiální a ani se mi nenastavilo automaticky GPRS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    117

    Prave som dosiel k zaujimavemu zaveru a potrebujem od vas aby ste mi nieco zistili. Zistil som, ze po flashnuti novej romky (TOPIX) bolo wifi defaultne zapnute. Kedze leo nema ziadnu indikaciu zapnuteho wifi(alebo gps,...) tak ako napr. moj stary Kaiser, lahko sa moze stat, ze ani neviete a mate zapnute wifi, gps a tym padom vam to zere baterku bez toho aby ste nieco robili s telefonom.

    Mohli by ste sa pozriet, ci aj vy sate mali wifi zapnute(windows settings/connection/wifi)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    2bagio - Automaticke nastaveni GPRS je opravdu ta uplne posledni vec, ktera by mi vadila. Kvuli takove prkotine bych ROMku urcite nehanil.
    2mikulec - Zkus pohledat na XDA, myslim, ze jsem to tam nekde vcera zahledl resit.

    EDIT - Tak nic, koukam ze uz to tam resis
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jak dostat OS,Extrom z novejsich romek-navod
    Od linuxsoft v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-04-2008, 09:38
  2. Extrakce *.cab z ROMek (*.nbf, *.exe)
    Od sirandrew v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-01-2008, 16:59
  3. NAVIGACE SMARTMAPS ve skutečnosti záškodník
    Od Elektrikar_ce4you v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 15-09-2005, 22:12
  4. WisBar ADVANCE 2.0.1.2 již k dispozici
    Od bobby_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-10-2004, 14:45
  5. obsah romek
    Od Zey_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-06-2004, 16:55