Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: HTC HD2: Oficiální lokalizační balíček Sunnysoftu

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    216

    Loaklizační balíček Sunnysoftu pro ROM Leo_HTC_WWE_EastEurope_1.48.479.1 a přístroje řady PN: 99HJY005-00 je ke stažení zde:
    http://www.sunnysoft.cz/htc/

    Nějaké zkušenosti? (Zatím ještě nebyl čas na reinstalaci a vyzkoušení.)

    PS: Lokalizační balíček instalujte nejlépe z Win XP 32bit. s ActiveSync (ušetříte si hodiny marných pokusů na Win Vista či Win 7 64bit., které jsem absolvoval já).
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    30

    Pri rozbalovaní mi vyhlasí chybu:

    Package version is not larger than the one in your device!

    mam požadovaný fw aj SN prístroja, tak neviem..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    54

    Ja jsem v poradku stahl, rozbalil i nainstaloval, samozrejme ze odpovida rom i sn a jake bylo prekvapeni po druhem restartu (instalace si restartuje sama) vse jako pred instalaci tj. komplet eng. Ne ze by me to vadilo ale kdyz uz sem to nainstaloval.
    HD2 CZ od Vodafonu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    61

    Musis udelat HR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    216

    Nu, a to je právě to dilema, zda krátce po sobě dělat další HR, nebo už to s kočkopsem (ENG/CZ varianta udělaná z WWE Eastern Europe ROM) vydržet do ROM verze 1.6x, či možné jarní 2.x (viz uvedení HD2 v USA).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    30

    kto to chce vyskusat tak nech si urobí zálohu systému, aby nelutoval ... ked sa to nezdarí

    osobne odporúčam http://www.spritesoftware.com/products/sprite-backup/supported-phones, ktory som práve otestoval a ide to v pohode, aj po preinštalovaní fw sa problem u mna nevyriesil, ale aspon som neprisiel o vsetky nainstalované aplikácie... pockam na FW 2.x uz aby bol

    Som zvedavý či niekomu sa podarí nainštalovať jazyk, ak áno aky mate OS(v pc) či ešte tam nieje problém, ja mam XP Tablet SP2
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    54

    Tak to by me nenapadlo samozrejme jsem predpokladal ze se instalace cestiny po HR smaze tak jako ostatni aktualizace. Opravdu je po istalaci udelat HR... Diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    216

    Nu, přátelé, to jsem si na Štěpána naběhl – za žádnou cenu nemohu donutit lokalizační balíček, aby se po hard-resetu aktivoval dotaz na volbu jazyka.
    A to i přesto, že mám:
    • správnou verzi ROM (z webu HTC, zkoušel jsem přefleshovat tou samou i z webu Sunnysoftu),[/*]
    • oficiální lokalizační balíček z webu Sunnysoftu tamtéž,[/*]
    • přístroj prodávaný v ČR a s češtinou…[/*]

    Je to v háji, jdu na pokus č. 6 (flash ROM, lokalizační balíček, hard-reset).
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    61

    Bojoval jsem s tim uplne stejne, na PC s Vistama jsem to delal nekolikrat a nic. Pak jsem to zkusil na jinem s XP a vse na prvni pokus.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    216

    No, uz jsem to zkousel na Win 7 i Win Vista. Cili pokud to zase nevyjde, zkusim jeste virtualni Win XP Mode pod Win 7… Blbuvzdorna/spolehliva ta instalace tedy zrovna neni – snad se do toho na vlastni pest hromadne nepusti uzivatele-zacatecnici.

    EDIT 1: No, to je fajn – pri hledani jsem nasel hlasku podpory Sunnysoftu „použijte úplně jiné PC s Windows XP 32bit a akce opakujte“. To snad v dobe 64bit. Win 7 nemuze nikdo myslet vazne... ;( Jdu hledat druhy starsi notebook s Win XP 32bit., jelikoz i na dvou novejsich doma mame Visty ci Win 7 64bit.

    EDIT 2: Tak, opravdu, funguje snad opravdu jen na Win XP 32bit. (+ na Win 7 32bit. jsem nezkoušel, protože tahle kombinace je opravdu obskurní). Dám upozornění do 1. příspěvku.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Kolébka od sunnysoftu
    Od roze_ce4you v sekci Omnia SGH-i900
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-05-2009, 22:13
  2. NaviPack od Sunnysoftu
    Od Homer261 v sekci TomTom
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-05-2006, 21:22
  3. Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 17-03-2006, 06:59
  4. Problém s InterWrite od Sunnysoftu
    Od Jirga v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 12-06-2003, 21:09