Leo a internetová TV
Pořídil jsem si program SPB TV a pokouším se vysílání TV programů zprovoznit na HTC HD2. Vše se mi načte, dokonce vidím i náhled obrazovky. Jakmile ale ťuknu třeba na ČT 24, tak vše končí u hlášky "Otevírání". Poradí někdo,kde je chyba, případně nějaký jiný program na TV, který v tomto přístroji funguje? Předem díky za rady...
Také jsem zatím nepvyluštil problematiku Streamových videí. CAB který má údajně v Opeře zprovoznit stream nefunguje. Utilita pro nový TAB do Sense přímo pro internetová TV též nefunguje.
Je tu někdo komu na HD2 běhá stream????
Je tu někdo komu na HD2 běhá stream????
ja mam tedy Touch Pro2, ale internetovou televizi jsem nakonec rozchodil. Naskladal jsem si je do Manila TV Tab (ktery funguje!! Ne ze ne). V podstate jde o to najit funkcni adresu streamu. Ja prosel diskuzi na xda u Manila TV Tab a tam byl nejaky odkaz, kde byly nejruznejsi televize. Pri poklepani v Manile se pak otevrel WMP nebo Coreplayer (podle nastaveni) a nekolik televizi i fungovalo. Pak jsem si uvedomil, ze je to uplne na nic a vykaslal se na to.
Mi streaming v opere po aplikaci patche fungoval - napr. youtube video jelo v okne na strance stejne jako na PC.
SPB TV mi nefungovala ani v1.0 ani v1.1
Pokud mate nejake funkcni TV stream linky, tak postujte :)
SPB TV mi nefungovala ani v1.0 ani v1.1
Pokud mate nejake funkcni TV stream linky, tak postujte :)