Umístění souborů?
Zdravím vespolek.
Koupil jsem si HTC Touch Pro 2, jelikož mi VARIO bez varování vypověděl služby.
Nedaří se mi nikde nalézt nastavení místa, kde je fyzicky uložena složka "Moje dokumenty" (zařízení / storage card). Mám tam poměrně hodně dat. Stejně tak nevím, jak nastavit ukládání fotek a poznámek.
Dokonce jsem otevřel manuál a nic!
Poradíte?
Dále mi dělá starosti připojování na GPRS. Jde někde vypnout?
Upřednostňuji WiFi a mám jej nastaveno.
V Comm Manageru mám GPRS pod položkou "datové přojení" vypnuto, ale stejně se připojuje např. při aktualizaci počasí.
Koupil jsem si HTC Touch Pro 2, jelikož mi VARIO bez varování vypověděl služby.
Nedaří se mi nikde nalézt nastavení místa, kde je fyzicky uložena složka "Moje dokumenty" (zařízení / storage card). Mám tam poměrně hodně dat. Stejně tak nevím, jak nastavit ukládání fotek a poznámek.
Dokonce jsem otevřel manuál a nic!
Poradíte?
Dále mi dělá starosti připojování na GPRS. Jde někde vypnout?
Upřednostňuji WiFi a mám jej nastaveno.
V Comm Manageru mám GPRS pod položkou "datové přojení" vypnuto, ale stejně se připojuje např. při aktualizaci počasí.
Nerozumím otázce na Moje dokumenty - ta složka může být jak na kartě, tak je v zařízení a jmenuje se v originále My Documents... Tu hledáte na původním zařízení nebo na tom novém?
Já ji potřebuji přesunout na kartu, aby nezatěžovala paměť zařízení. Mám v dokumentech cca 0,5GB.
U VARIO šlo nastavit, kde se nacházejí (kde jsou uloženy) soubory. Tady to nastavení nemohu najít.
U VARIO šlo nastavit, kde se nacházejí (kde jsou uloženy) soubory. Tady to nastavení nemohu najít.